RESELLERS GEZOCHT

Wayfindingzuilen wijzen reizigers de weg op Frankfurt Airport.

Cosalux levert als onafhankelijk communicatiebureau buitengewoon creatieve concepten en projecten, op het gebied van interactive experience. Daarbij maakt men gebruik van alle digitale platformen, waarbij men diensten aanbiedt op het gebied van virtual reality, augmented reality, digitale marketing, shopper marketing, point of sale oplossingen, multimedia, corporate identity, productdesign en strategie.

De weg naar Prestop

Cosalux zocht in opdracht van vliegveld Frankfurt naar een bedrijf dat hun complexe ontwerp voor een interactieve tafel ten uitvoer kon brengen. Alex Besparis van Cosalux: "Ons ontwerp was naast innovatief ook complex qua techniek en vorm. Al snel vonden we Prestop, waar men aantoonbaar ervaring had met dergelijke projecten."

Vraagstelling

De functionaliteit van de door Cosalux bedachte interactieve touchscreen tafels staat volledig in dienst van de reiziger. "Passagiers kunnen er hun tickets scannen, waarna de snelste weg naar de juiste gate wordt getoond. Tevens worden er aanbiedingen getoond waar zij als reizigers gebruik van kunnen maken, men kan allerhande relevante informatie voor vlucht en verblijf op het vliegveld oproepen", legt Alex Besparis uit.

De oplossing van Prestop.

Prestop leverde de hardware voor het systeem, in de vorm van een multitouch display met bijbehorende PC. De software werd geleverd door een derde partij en door Cosalux geïnstalleerd. Belangrijk voor Cosalux was het feit dat de hardware moest voldoen aan vooraf opgestelde regels en geldende DIN-normering. Alex Besparis: "Ook hier had Prestop aan een half woord genoeg en leverde men keurig wat er gevraagd werd."

 

"Prestop is een zeer professionele partner met een hoge competentie. We prijzen ons gelukkig om met hen te kunnen samenwerken."
Alex Besparis - Cosalux

Prestop touchscreen tafel voor Cosalux - Franfurt Airport

Frankfurt Airport wayfindingzuil

In de praktijk.

Drie jaar geleden werd de eerste touchscreen tafel uitgeleverd door Cosalux aan vliegveld Frankfurt. Sindsdien zijn er elk jaar een of twee tafels bijgekomen, elke keer met verbeteringen, gebaseerd op gebruikerservaringen en wensen van de opdrachtgever. Inmiddels staan er zes tafels en zijn de volgende zes alweer gepland.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Frankfurt Airport wayfindingzuil of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak