RESELLERS GEZOCHT

Health Holland zet een touchscreen tafel in voor beurzen.

De Nederlandse Life Sciences & Health (LSH)sector is een van de negen top sectoren in Nederland. Deze top sectoren worden benoemd door het Ministerie van Economische Zaken en worden geselecteerd op basis van hun vermogen om bij te dragen aan wereldwijde sociale vraagstukken. Health~Holland is het communicatieorgaan van de Top Sector Life Sciences & Health. In maart 2018 vond de beurs BIO-Europe Spring plaats in Amsterdam, georganiseerd door onder andere Health~Holland. Meer dan 2.500 life sciences professionals bezochten de beurs om te netwerken, informatie te krijgen en educatie sessies bij te wonen. Als ambassadeur voor de Nederlandse Life Sciences sector zocht Health~Holland naar een interactieve en duurzame oplossing van informatievoorziening. Het moest bovenal een papierloze oplossing zijn.

De weg naar Prestop

Jannica Swieringa, communicatie medewerker bij Health~Holland: "Via Google kwamen we bij Prestop. We waren onder de indruk van expertise en maakten een afspraak om te gaan kijken in de showroom."

Vraagstelling

Jannica: "Het paviljoen was een echte eyecatcher. De deelnemende partners die graag hun informatie met bezoekers wilden delen, zouden voor een overdaad aan folders en brochures hebben gezorgd. Naast het feit dat ons paviljoen daar geen ruimte voor bood, zou die situatie een enorme 'waste of paper' met zich meebrengen. Niet duurzaam en totaal niet efficiënt. We verzochten Prestop om advies uit te brengen over een 'paperless solution'. Digitaal presenteren, het liefst interactief én met een stukje onvervalste activatie."

De oplossing van Prestop.

Prestop adviseerde een verstelbare touchscreen tafel met 55” PCAP touchscreen, te gebruiken als platte tafel, of gekanteld op 45° of 90°. Gezien de wensen, werd er ook aangeraden om te kijken naar multitouch applicatie. Omnitapps, Prestop's multitouch software, sloot naadloos aan bij wat Health~Holland voor ogen had.

 

"De Prestop touchscreen tafel was ideaal om de variëteit en complementariteit van de Nederlandse Life Sciences & Health sector weer te geven, formeel en informeel.”
Jannica Swieringa - Health~Holland

Prestop touchscreen tafel voor Health Holland

Health Holland touchscreen tafel

In de praktijk.

"We kozen voor de apps 'BrochureRequest', 'VideoPlayer', 'SwipeMediaMarker', 'QuizGame' en ’ShuffleGame'. Met de BrochureRequest app konden bezoekers brochures van deelnemende partners naar zichzelf mailen. In de VideoPlayer app lieten we video’s over de Nederlandse life sciences sector zien, de SwipeMediaMarker toonde een kaart van Nederland waar men kon inzoomen op de verschillende regio’s. De quiz game zorgde voor een leuke activatie: men kon er zijn of haar kennis mee testen, aan de hand van door ons verzonnen vragen. ShuffleGame was een digitale sjoelbak, voor een oer Hollandse game experience", aldus Jannica.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de touchscreen van Health Holland of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak