Ben jij onze nieuwe collega?

Bestelzuil voor toeristen

Bij Cheese & More winkels van Henri Willig in Amsterdam kun je tegenwoordig ook kaas bestellen op een bestelzuil. Prestop heeft voor twee winkels een bestelzuil met een 32" PCAP touchscreen geleverd. Op de zuil kunnen toeristen en klanten de webshop met het complete assortiment van kazen en cadeaus bekijken, producten bestellen en thuis laten bezorgen. Op deze manier hoeft men niet de hele dag met een tas met kaas door Amsterdam te sjouwen.

Bestelzuil met custom startpagina

In de winkels van Henri Willig komen toeristen en klanten met verschillende nationaliteiten. Om klanten zo goed mogelijk te helpen heeft Prestop een op maat gemaakte startpagina gemaakt waar je een taal kunt kiezen. Voor een veilige weergave van de startpagina en webshop hebben we gebruikgemaakt van SiteKiosk.

 

bestelzuilen    sitekiosk

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding