RESELLERS GEZOCHT

Invicta (Latijn voor onoverwinnelijk) is van oorsprong een Zwitsers horlogemerk dat is opgericht in 1837. Het merk heeft veel ervaring in het ontwikkelen van horloges. Invicta’s filosofie is het creëren van uiterst vervaardigde Zwitserse uurwerken met een uitzonderlijk design voor betaalbare. De prijzenhorloges van Invicta zijn uitgerust met functies die verder gaan dan het vertellen van tijd en datum. Laat je verrassen door onze veelzijdige collecties, automatische uurwerken, duikhorloges, chronografen en scherpe prijzen. Wees getuige van de kwaliteit, waarde en zorg.

Bestelzuilen voor horlogewinkel

Invicta heeft in hun winkel in Roosendaal een bestelzuil van Prestop. Deze kiosk is een Eminent bestelzuil met 24" touchscreen en 42" signage scherm. Op het onderste scherm draait SiteKiosk met de website van Invicta waarop klanten zonder zorgen op de website van Invicta kunnen browsen en horloges kopen. Afrekenen gaat via de pin terminal. Dit werkt perfect voor als een bepaald product, maat of kleur niet op voorraad is in de winkel, maar wel online leverbaar is.

Personeel kan de klant, indien gewenst, dan begeleiden door de webshop om het proces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Via het grote 42" scherm erboven worden advertenties en sfeer makende beelden getoond die de indruk moeten vangen van de bezoeker.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  |  verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak