Ben jij onze nieuwe collega?

Bestelzuil coffee corner supermarkt

In de Jumbo Mulder in Beilen heeft meneer Mulder een bestelzuil van Prestop laten plaatsen. Deze staat in de coffee corner waarin à la Hema stijl klanten verse broodjes kunnen bestellen, samen met koffie, thee en andere drankjes en hapjes. Deze Evolution kiosk heeft een 27" scherm met scanner, pinautomaat en bonnetjesprinter. Via SiteKiosk kan de klant ongelimiteerd in de door Jamezz bestelsoftware gemaakte app blijven, zonder daar uit te gaan. 

Met de zuil heeft Jumbo Mulder een mooie oplossing voor het krap naast elkaar staan en kunnen klanten nu gelijk na het bestellen aan hun tafeltje zitten om te wachten voor hun bestelling.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen voor food of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding