RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuil coffee corner supermarkt

In de Jumbo Mulder in Beilen heeft meneer Mulder een bestelzuil van Prestop laten plaatsen. Deze staat in de coffee corner waarin à la Hema stijl klanten verse broodjes kunnen bestellen, samen met koffie, thee en andere drankjes en hapjes. Deze Evolution kiosk heeft een 27" scherm met scanner, pinautomaat en bonnetjesprinter. Via SiteKiosk kan de klant ongelimiteerd in de door Jamezz bestelsoftware gemaakte app blijven, zonder daar uit te gaan. 

Met de zuil heeft Jumbo Mulder een mooie oplossing voor het krap naast elkaar staan en kunnen klanten nu gelijk na het bestellen aan hun tafeltje zitten om te wachten voor hun bestelling.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen voor food of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  |  verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak