RESELLERS GEZOCHT

Productselector en touchscreen tafels voor winkels van Karwei.

Karwei is één van 's lands bekende bouwmarktketens. Om de klanten te blijven binden en boeien, heeft men een nieuwe formule ontwikkeld, genaamd "Karwei Q". Binnen deze formule wil men de klant helpen met het tonen van praktijksituaties, gebaseerd op persoonlijke keuzes van de shopper.

De weg naar Prestop

Henk de Jonge, die voor Karwei dit interactieve traject begeleidt: "De pilot vond plaats in Uden. Binnen de Q-formule wil Karwei de positie van speciaalzaak innemen. Decoratieve oplossingen vormen binnen het concept een speerpunt. Daarom is het belangrijk dat de klant goede inspiratie vindt in de Karwei-zaken. Omdat er sprake is van diverse opstellingen, die allen wel dezelfde oplossing moeten bieden, is Prestop de ideale partner. Zij leveren de hardware, wij de software."

Vraagstelling

Met vier gespecialiseerde afdelingen wil Karwei de meest decoratieve bouwmarkt van Nederland zijn. Henk de Jonge: "De touch oplossingen bieden de klant de mogelijkheid om decoratieve elementen en kleuren voor wanden, vloer en raamdecoratie middels presets aan te passen. Men kan zien wat de combinaties doen in een gesimuleerde situatie. Wij vroegen aan Prestop oplossingen om via touch invoer deze samenstellingen te kunnen tonen. Daarbij was van belang dat de hardware in verschillende opstellingen ingezet moest kunnen worden. Een mix van touchscreen tafels en touch oplossingen in wandopstellingen."

De oplossing van Prestop.

Prestop leverde allereest de hardware voor de pilot in Uden. Karwei overwoog in eerste instantie om alles te huren, maar kwam al snel tot de ontdekking dat koop veel interessanter was, gezien de lange gebruikstermijn. "Wel is het zo dat wij dankzij het huuraanbod van Prestop bij hen zijn gekomen. Door onze wensen daar neer te leggen en goed in overleg te gaan, is het uiteindelijk op kopen uitgedraaid."

 

"Wij ervaren werken met Prestop als prettig en persoonlijk. Het bedrijf denkt echt mee en is altijd zeer oplossingsgericht."
Henk de Jonge - Karwei

Karwei interactieve oplossing Prestop

Karwei productselector

In de praktijk.

De software voor de productconfigurator was al geregeld door Karwei. "Dit betrof de software voor de touchscreen tafels. Deze kon goed toegepast worden op de hardware van Prestop. Later zijn de grote schermen in beeld gekomen, waarop wij deuren laten zien. Dit gebeurt bijna in een 1 op 1 formaat. Voor deze deurenpresentatie heeft Prestop zelf de software aangeleverd. Na de pilot in Uden hebben we de daaropvolgende winkels met dezelfde configuratie uitgerust. Inmiddels is ook Barneveld een feit. De klanten moeten even wennen aan het feit dat dit allemaal mogelijk is tegenwoordig, maar reageren er goed op."  

Henk de Jonge kijkt tevreden naar de samenwerking met Prestop: "Afspraak is afspraak bij hen. Een van de uitdagingen was om de juiste maatvoeringen te bepalen qua beeldschermen. In goede afstemming met Prestop zijn we daarin uiteindelijk goed geslaagd."

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Karwei productselector & touchscreen tafels of interactieve oplossingen? 
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak