RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuilen gemeente Ouder-Amstel voor opladen klantenkaart Kliko

Kliko is het bedrijf achter de kliko’s (vuilnisbakken) die overal in Nederland te vinden zijn, en achter de klantenkaarten die inwoners van bepaalde gemeenten in Nederland gebruiken om te betalen voor verschillende diensten, zoals het afleveren van afval.

In principe kunnen inwoners deze klantenkaart online opladen. Maar omdat niet iedere burger de beschikking heeft over een PC, heeft Prestop in opdracht van Kliko drie kiosken geleverd en voorzien van een touchscreen, CCV PIN-unit en kaartlezer. Deze zuilen staan op strategische plekken die uitnodigen tot het spontaan opwaarderen van de klantenkaart en die makkelijk te vinden zijn als bewoners doelgericht zoeken naar een oplaadpunt. Omnivision ontwikkelde de applicatie waarmee de inwoners van de gemeente Ouder-Amstel, nabij Amsterdam, nu hun klantenkaart kunnen opladen via deze klantenkaartlezer.

Bekijk screenshots van de applicatie hieronder.

Gemeente Ouder Amstel Screenshots Omnivision Kliko
Gemeente Ouder Amstel Screenshots Omnivision Kliko
Gemeente Ouder Amstel Screenshots Omnivision Kliko
Gemeente Ouder Amstel Screenshots Omnivision Kliko

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilenKlikoCCVOmnivision of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak