KPN gebruikt touch videowalls in de winkels als salestool.

QYN is een full service digital signage aanbieder en zij werken o.a. voor KPN. Zij bieden schermcommunicatie in de breedste zin van het woord aan, van A tot Z. Matthijs Buijs van QYN: "We bieden digitale oplossingen die de verkoper helpen in het gesprek met de klant, soms op interactieve wijze, soms als narrow casting."

De weg naar Prestop

"We kenden Prestop al, dus voor ons waren zij een logische keuze. Onze klant KPN had behoefte aan een ingewikkelde touch-applicatie. We hebben daarom de expertise van Prestop als keyplayer ingeschakeld", aldus Matthijs.

Vraagstelling

"KPN wilde een interactieve totem in de winkel hebben, dus kwamen we met de oorspronkelijke vraag wat Prestop voor oplossingen daarvoor had. Uiteindelijk zijn we in overleg uitgekomen op een touch videowall van 3x3 meter. Dat is in goede samenspraak gegaan, we schatten Prestop daarin echt op waarde."

De oplossing van Prestop.

QYN heeft de touch videowall als interactieve oplossing gepitched bij KPN, waarbij een proof of concept werd geleverd. Matthijs: "Daarna konden we overgaan tot het uitvoeren van het plan in de pilotstore."

 

"Prestop is een prettige partij die weet waar ze het over hebben. Je leert elkaar kennen bij dit soort uitdagingen."
Matthijs Buijs - QYN

Prestop touch videowall voor KPN

KPN touch videowall

In de praktijk.

De test in de pilotstore pakte goed uit: "De hardware was goed, we wisten op welke punten we de software moesten optimaliseren. We hebben veel gespeeld met het verfraaien van het geheel, samen met de interieurarchitect. Prestop heeft ook daarin meegedacht en kon dankzij hun specialisatie in maatwerk leveren wat er gevraagd werd. Samen zijn we gekomen tot de beste invulling. De uitrolversie is inmiddels al 150 keer in het land geleverd. De winkels zijn een belevenis. De touch videowall - ook wel smartwall genoemd - is dé salestool voor het personeel. Er vindt wachtrij management plaats, het assortiment kan interactief benaderd worden en de schermen worden voor narrow casting gebruikt. De videowall speelt een centrale rol."

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding