Ben jij onze nieuwe collega?

QSR balie bestelzuil voor Laffa

Een laffa is van oorsprong een Irakees platbrood, dat in veel landen in het Midden-Oosten wordt gegeten. Laffa's worden gebakken in een traditionele tanooroven, een kleioven uit het Midden-Oosten die al eeuwenlang wordt gebruikt voor het bakken van een verscheidenheid aan gebak. Bij Laffa kun je het échte eten uit het Midden-Oosten proeven en sinds kort dit bestellen via de Prestop self-order kiosk.

 

Eind oktober is bij Laffa deze bestelzuil QSR geleverd. Dit 24" baliemodel is perfect geschikt voor dit street food (QSR) restaurant, maar is daarnaast ook geschikt als zelfscankassa door zijn bonprinter en QR/barcode scanner. Zowel de klant als de keuken krijgt een bonnetje van de bestelling.

Voor deze vestiging van Laffa zorgt de bestelzuil ervoor dat de medewerkers zich volledig kunnen focussen op het maken van de lekkerste gerechten. Een ander groot voordeel is dat de klanten hun bestelling buiten kunnen plaatsen en betalen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk en snel on-the-go iets meenemen zonder een CoronaCheck te hoeven doen.

De bestelsoftware is van Jamezz, waarbij SiteKiosk ervoor zorgt dat de klant de applicatie niet kan verlaten.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding