RESELLERS GEZOCHT

Touchscreen voor informatiecentrum natuurgebied

Voor buitenplaats Leyduin - een natuurgebied in beheer van Landschap Noord-Holland - heeft Prestop in het informatiecentrum de Kakelye een 32" PCAP touchscreen geplaatst (volledig glas aan de voorkant). Aan de bovenkant van het touchscreen zit een geïntegreerde webcam. De stalen behuizing zorgt ervoor dat het scherm gemakkelijk aan de muur kan worden opgehangen.

Om te zorgen dat de hardware onder alle weersomstandigheden blijft werken hebben we een verwarmingselement in de behuizing geplaatst, hiermee wordt zowel de temperatuur als de ventilatie geregeld.

Van informatievoorziening tot selfie met boswachter

Het touchscreen wordt ingezet als digitaal informatiepunt van buitenplaats Leyduin. Bezoekers kunnen een welkomstfilm, plattegrond en fiets- en wandelroutes bekijken. Met een interactieve quiz kunnen bezoekers testen wat ze allemaal weten over het gebied. En het is mogelijk om een selfie te maken met de boswachter.

Voor dit project heeft Prestop een custom configuratie gemaakt met Omnitapps, hieronder enkele screenshots.

Omnitapps screenshots Leyduin
Omnitapps screenshots Leyduin
Omnitapps screenshots Leyduin
Omnitapps screenshots Leyduin
Omnitapps screenshots Leyduin

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze interactieve buitenschermen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak