Ben jij onze nieuwe collega?

Ticket bestelzuilen theater

LantarenVenster is het theater voor de betere films en de beste jazz in Rotterdam. Met ruim 9600 filmvoorstellingen per jaar, meer dan 120 concerten, diverse grote festivals, educatieprojecten, congressen en andere publieksevenementen is er zeven dagen per week altijd wat te beleven. Met vijf filmzalen is er elke week een nieuw filmprogramma vol met de mooiste films. 

De dubbelzijdige Evolution DUO bestelzuilen zorgen ervoor dat bezoekers de tijd kunnen nemen om een leuke voorstelling of film uit te zoeken. Hierbij kunnen ze zelf alles bepalen en ook coupons inleveren. In samenwerking met het ticket bestel applicatie provider is er een totaaloplossing geleverd.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over ticketzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier.

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding