RESELLERS GEZOCHT

Ticket bestelzuilen theater

LantarenVenster is het theater voor de betere films en de beste jazz in Rotterdam. Met ruim 9600 filmvoorstellingen per jaar, meer dan 120 concerten, diverse grote festivals, educatieprojecten, congressen en andere publieksevenementen is er zeven dagen per week altijd wat te beleven. Met vijf filmzalen is er elke week een nieuw filmprogramma vol met de mooiste films. 

De dubbelzijdige Luminant DUO bestelzuilen zorgen ervoor dat bezoekers de tijd kunnen nemen om een leuke voorstelling of film uit te zoeken. Hierbij kunnen ze zelf alles bepalen en ook coupons inleveren. In samenwerking met het ticket bestel applicatie provider is er een totaaloplossing geleverd.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over ticketzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak