RESELLERS GEZOCHT

Informatiepunt met touchscreens bij D'n Liempdsen Herd.

De Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) is opgezet door de gemeenschap in Liempde om zelf het dorp leefbaar en economisch gezond te houden door middel van een breed scala aan activiteiten. Zo organiseert de stichting acties zoals het verzamelen van muntjes ter sponsoring van de verenigingen, organiseert projecten omtrent herinrichting van het centrum en buitengebied en zorgt voor promotie van Liempde als Gastvrij Hart van Het Groene Woud i.s.m. horeca, verenigingen en organisaties. Peter van den Hurk, vrijwilliger en betrokken bij de inrichting en informatievoorziening: "In 2014 is een monumentale langgevelboerderij in het dorp opgekocht en met behulp van een groot aantal subsidiënten en vrijwilligers omgetoverd tot bezoekerscentrum van Nationaal Landschap Het Groene Woud en ontmoetingscentrum voor Liempde. Dit rijksmonument uit 1876 heet sinds oktober 2017 "D'n Liempdsen Herd”.

Demo of offerte aanvragen

De weg naar Prestop

"Het bezoekerscentrum biedt informatie over Het Groene Woud en doet dienst als VVV-kantoor, is een start- en eindpunt voor excursies, fietstochten en een ontmoetingscentrum in het algemeen. We werken met ongeveer 25 opgeleide gidsen en geven lezingen in de zalen. Deze zalen zijn tevens te huur voor bedrijven en particulieren of inzetbaar voor exposities en presentaties. Via een doorverwijzing van het Brabants Landschap, waar men al met producten van Prestop werkt, zijn we bij Prestop terecht gekomen voor een digitale oplossing in informatievoorziening", aldus van den Hurk.

Vraagstelling

"Met een uitgewerkt idee omtrent wat wij wilden zijn we op bezoek geweest bij Prestop. Het moest een interactief systeem worden dat makkelijk zelf aan te passen is. Prestop's Omitapps software bleek ideaal voor dat doel. Binnen ons pakket van wensen bestond onder andere de behoefte om informatie over de boerderij en Liempde en omgeving te presenteren. Wij hebben onder toezicht van Prestop de benodigde beelden en teksten aangeleverd, die zij razendsnel implementeerden."

De oplossing van Prestop.

Van den Hurk over de oplossing die geleverd is: "Prestop heeft alles uit de kast gehaald om de touchscreens in te bouwen in de door ons zelf vervaardige houten tafels – perfecte samenwerking op locatie. De tafels staan op de hooizolder, tevens expositieruimte. Bezoekers kunnen via de touchscreens informatie opvragen over de boerderij, over Liempde en haar omgeving, de geschiedenis van ons dorp en de flora en fauna die je hier zoal tegenkomt."

Demo of offerte aanvragen

"Fijne samenwerking – er wordt goed naar de klant geluisterd."
Peter van den Hurk -  SPPiLL / D'n Liempdsen Herd

Liempdsen Herd touchscreen tafel

D'n Liempdsen Herd touchscreen

In de praktijk.

"Naast de twee touchscreen tafels op de hooizolder, beschikken we ook over een informatiezuil voor onze VVV-doeleinden. Deze informatiezuil staat beneden en biedt informatie aan toeristen over fiets- en wandelroutes, uitstapjes en logeermogelijkheden. Bij de opening van D’n Liempdsen Herd hebben de touchscreen tafels een enorme indruk gemaakt, ze zijn helemaal van deze tijd en bijzonder nuttig. In de praktijk zien we dat mensen er dankbaar gebruik van maken. Ouderen kijken vaak eerst de kat uit de boom, de jongeren rennen er bijna op af. We zijn uitermate tevreden."

Meer informatie

Wil je meer informatie over het touchscreen D'n Liempdsen Herd of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak