RESELLERS GEZOCHT

Prestop Ticket Kiosken voor het Moco Museum in Barcelona: Gemakkelijk bestellen

Plant u een bezoek aan het Moco Museum in Barcelona? Het Moco Museum is een onafhankelijk museum dat moderne, hedendaagse kunst en straatkunst tentoonstelt. Het is gevestigd in een 16e-eeuws paleis aan de Montcada-straat in Barcelona. Het historische gebouw is een mix van stijlen die de kleurrijke geschiedenis door de eeuwen heen laat zien.

Als je van plan bent om het Moco Museum te bezoeken, ben je misschien geïnteresseerd in de nieuwste toevoeging aan hun kaartverkoop. In samenwerking met CM.com heeft Prestop drie prachtige dubbelzijdige ticketzuilen geleverd aan het Moco Museum in Barcelona. Deze kiosken zijn ontworpen om het bestellen van tickets eenvoudig en probleemloos te laten verlopen.

Kenmerken van de Prestop Ticketzuilen

De Prestop ticketzuilen zijn uitgerust met geavanceerde functies die het ticketproces vereenvoudigen. De zuilen zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen, zodat bezoekers snel en efficiënt tickets kunnen bestellen. De kiosken hebben een touchscreen display dat bezoekers een gebruiksvriendelijke interface biedt voor het bestellen van tickets. De ledstrip aan de zijkanten van het scherm kan worden ingesteld in een kleur naar keuze, waardoor een mooi en uniek ontwerp ontstaat dat perfect past in het decor van het museum.

De ticket kiosken zijn ook uitgerust met een ingebouwde pin terminal waarmee bezoekers hun tickets direct bij de kiosk kunnen betalen. Het betaalproces is snel en veilig, zodat bezoekers met een gerust hart tickets kunnen bestellen. Daarnaast levert CM.com de ticketing software voor de zuilen, zodat het ticketproces gestroomlijnd en efficiënt verloopt.

 

Voordelen van de Prestop Ticketzuilen

De ticketzuilen bieden een reeks voordelen voor zowel de bezoekers als het Moco Museum. Eerst en vooral maken de kiosken het bestellen van tickets eenvoudig en probleemloos. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig tickets bestellen zonder in lange rijen te hoeven wachten of ingewikkelde ticketprocedures te doorlopen. Hierdoor kunnen bezoekers meer tijd besteden aan de tentoonstellingen en zich minder zorgen maken over de logistiek.

De ticketzuilen zorgen ook voor een veiliger en efficiënter betalingsproces. Met de ingebouwde pin terminal kunnen bezoekers hun tickets direct bij de kiosk betalen, waardoor contante transacties niet meer nodig zijn. Dit zorgt voor een veiliger en gestroomlijnd betalingsproces, waardoor het risico op fouten of fraude wordt verminderd.

Tot slot zijn de Prestop ticketzuilen een prachtige aanwinst voor het Moco Museum. Het unieke ontwerp en de aanpasbare ledstrip zorgen voor een mooie en moderne esthetiek die perfect aansluit bij het decor van het museum. Dit zorgt voor een meer immersieve en plezierige ervaring voor bezoekers, waardoor hun algemene ervaring in het museum wordt verbeterd.

Conclusie

De ticketzuilen zijn een welkome aanvulling op het Moco Museum in Barcelona. Met hun geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke ontwerp maken de kiosken het bestellen van tickets eenvoudig en probleemloos. De ingebouwde pin terminal en CM.com's ticketing software zorgen voor een veiliger en efficiënter betalingsproces, waardoor bezoekers met vertrouwen tickets kunnen bestellen. En het unieke ontwerp en de aanpasbare ledstrip zorgen voor een mooie en moderne esthetiek die de algehele ervaring in het museum verbetert.

Als u van plan bent het Moco Museum in Barcelona te bezoeken, bekijk dan de Prestop ticket kiosken. Ze zullen uw bezoek zeker aangenamer en probleemloos maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ticket kiosk of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met prestop. Tel: +31 (0)499-367 606  |  E-mail: sales@prestop.nl 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak