RESELLERS GEZOCHT

Prestop touchscreens in showrooms en op beurzen van Multitube.

Multitube is dé specialist en partner voor de engineering en assemblage van werkplek- en magazijninrichting. Met creatieve ideeën en passie voor innovatie, realiseren zij industriële oplossingen afgestemd op je proces en product. Ze maken gebruik van twee 55 inch Prestop touchscreens, zowel in hun Experience Centers als op beurzen, om hun collectie te presenteren.

Plan een online demo in voor touchscreens

We spraken met Inge Pouwels, marketing coördinator van Multitube:

Waarom heeft Multitube voor Prestop gekozen en hoe zijn jullie bij Prestop terecht gekomen?

"We vernamen via andere partners over Prestop. Zij waren erg te spreken over hen, wat ons ook aanzette om contact met Prestop op te nemen. Na aan bezoek aan hun Interactive Experience Center waren we volledig overtuigd."

Kun je het traject van Multitube bij Prestop (probleem – overleg – oplossing) omschrijven?

"Bij Multitube hebben we een website waar klanten informatie vinden over onze modulaire systemen en waar ze inspiratie kunnen opdoen. Daarnaast hebben we een webshop waar ze standaardoplossingen kunnen bestellen of onderdelen kunnen kopen om hun eigen oplossing te bouwen. We bieden dus een breed scala aan oplossingen en producten. Op beurzen kunnen we niet al onze producten meenemen, waardoor we het ook graag online willen presenteren tijdens een evenement. Met behulp van een groot scherm valt dit goed op en trekt het de aandacht van bezoekers. Wat het extra leuk maakt, is dat we met ons eigen Tube & Joint systeem een zuil hebben gemaakt voor de touchscreens. We zijn blij dat Prestop hiervoor openstond!"

Multitube touchscreen van Prestop op de IntraLogisteX

Multitube touchscreen op de IntraLogisteX

Hoe zet Multitube de Prestop touchscreens in?

"Multitube neemt jaarlijks deel aan verschillende Europese beurzen. Door gebruik te maken van touchscreens tijdens deze evenementen kunnen we de aandacht van bezoekers trekken en onze oplossingen en producten op een overzichtelijke manier presenteren.

Wanneer we niet op de beurs aanwezig zijn, zijn de touchscreens te vinden in ons Experience Center in Weert (Nederland) en Nottingham (Verenigd Koninkrijk). Klanten zijn van harte welkom om langs te komen in ons Experience Center om inspiratie op te doen en de gebruikerservaring te beleven. Tijdens deze afspraken bespreken we vaak ook de mogelijkheden via onze website en webshop, waarbij we opnieuw gebruikmaken van het touchscreens."

 

Hoe bevalt het? Zijn er al resultaten?

"We zijn zeer tevreden over de touchscreens van Prestop. Ze zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en weten daadwerkelijk de aandacht van bezoekers te trekken tijdens beurzen. Hierdoor kunnen we bezoekers beter betrekken bij het verhaal van Multitube en de vele mogelijkheden die we bieden.

Omdat we niet al onze producten kunnen meenemen naar beurzen, streven we ernaar deze ook online te presenteren tijdens evenementen. Met behulp van een groot scherm valt dit goed op en trekt het de aandacht van bezoekers."

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Plan een online demo in bij Jasper   Vraag een offerte aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak