RESELLERS GEZOCHT

Het verbeteren van ervaringen: Nedap's innovatieve oplossingen voor een verbonden wereld

Nedap, een Nederlands technologiebedrijf, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor beveiliging, identificatie, mobiliteit en elektronische bescherming. Opgericht in 1929, heeft Nedap zich gevestigd als een gerenommeerde en vooruitstrevende speler in de industrie. Het bedrijf biedt oplossingen op maat voor verschillende sectoren, waaronder retail, gezondheidszorg, transport en logistiek, en smart cities. De primaire doelstelling van Nedap is om het leven van mensen en de efficiëntie van bedrijven te verbeteren door het gebruik van technologie. Met de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en bruikbaarheid streeft Nedap er voortdurend naar om nieuwe en revolutionaire oplossingen te creëren die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van haar wereldwijde klantenkring.

 

Immersieve videowall in Nedap's Experience Center

In het Experience Center van Nedap heeft Prestop een op maat gemaakte oplossing geïmplementeerd die doet denken aan het interieur van een ultra-luxe Mercedes. Deze immersieve videowall bestaat uit een 85" scherm en een 55" touchscreen. Met het 55" touchscreen, aangestuurd door Omnitapps, kunnen gebruikers de video's op het 85" scherm bedienen. Prestop heeft vakkundig luidsprekers in het plafond geïntegreerd, wat resulteert in een indrukwekkende opstelling die visuals, audio en touch functionaliteit naadloos combineert. Omnivision ontwikkelde volgens de specificaties van Nedap de Omnitapps-configuratie, terwijl het installatieteam van Prestop de schermen, frames en luidsprekers vakkundig installeerde. Deze uitgebreide aanpak omvatte alle aspecten, inclusief hardware, software en naadloze implementatie.

55 inch touchscreen Prestop in Experience Center Nedap met soundbar

Interactief touchscreen met soundbar

In een andere ruimte van het Experience Center heeft Prestop een extra 55" touchscreen op een muurbeugel geplaatst. Nedap leverde de bijbehorende PC voor deze opstelling. Om de audio-ervaring te verbeteren heeft Prestop een soundbar onder het touchscreen geplaatst, waardoor een harmonieuze samensmelting van beeld en geluid ontstaat.

Ontdek de boeiende Omnitapps applicatie
met geanimeerde startschermen

Prestop Nedap Omnitapps presentatie
Prestop Nedap Omnitapps presentatie
Prestop Nedap Omnitapps presentatie
Prestop Nedap Omnitapps presentatie
Prestop video wall hyperscreen experience center Nedap

Meer informatie voor jouw experience center

Wil je meer informatie over videowalls of andere interactieve oplossingen voor jouw experience center?Would you like more information about video walls or other interactive solutions for your experience center?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: +31 (0)499-367 606  |  E-mail: sales@prestop.nl

bekijk onze videowall productpagina en vraag offerte of info aan   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak