RESELLERS GEZOCHT

Off-World is een duistere dystopische fantasie gecreëerd door een groep gaming-liefhebbers met een voorliefde voor jaren 80 retrofuturisme. In het hart van Berlijn bevindt zich Off-World LAN Gaming, een gaming center dat de deuren opent naar de toekomst van gaming. Het interieur, verfraaid met neonomlijstingen, straalt een futuristische sfeer uit. Dit unieke gaming center trekt een diverse gemeenschap van spelers aan, van de gemiddelde gamer tot topspelers, die hier regelmatig samenkomen in hun vrije tijd.

De Innovatieve Gaming Center Incheckzuil

Een van de opvallende kenmerken van Off-World is de gaming center incheckzuil, ontworpen door Prestop. Deze geavanceerde zuil biedt gamers een intuïtieve manier om in te checken en een plaats achter een high-end gaming pc te kiezen. Bovendien kunnen e-sporters hun digitale membership saldo direct opwaarderen via deze zuil. Het naadloze ontwerp van de zuil past perfect bij de stijl en vibe van het gaming center, waardoor een meeslepende en coherente ervaring wordt gecreëerd voor bezoekers.

incheckzuil off-world gaming berlin prestop

Het gemak van inchecken

Met de gaming center incheckzuil wordt het incheckproces voor gamers aanzienlijk vereenvoudigd, zonder dat het personeel van het gaming center zich ermee hoeft te bemoeien. Gamers kunnen eenvoudig gebruikmaken van de zuil om snel en efficiënt in te checken. Het gebruiksvriendelijke touchscreen en de intuïtieve interface maken het proces moeiteloos en snel. 

Saldo opwaarderen in een oogwenk

Het opwaarderen van het digitale membership saldo was nog nooit zo eenvoudig. Met de gaming center incheckzuil kunnen gamers hun saldo direct en veilig opladen. De zuil is uitgerust met een pinautomaat en bonnetjesprinter, wat zorgt voor een gemakkelijke afhandeling van de betalingen.

incheckzuil off-world gaming berlin prestop

Geïnteresseerd in een self-checkin voor jouw arcade, gaming center of amusementspark?

maatwerk aanvragen   standaard aanmeldzuilen bekijken   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak