RESELLERS GEZOCHT

Prestop bestelzuilen in alle winkels van Prénatal.

Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist van producten voor moeder en kind. Prénatal heeft winkels verspreid over heel Nederland, bestaande uit megastores, citystores en de Prénatal webshop.

De weg naar Prestop

Prénatal was op zoek naar een specialist op het gebied van interactieve oplossingen. Zij zochten naar een oplossing die bijdraagt aan hun omnichannel strategie. Daarnaast had Prénatal de voorkeur voor één partij die ontzorgt en daarbij alles van A tot Z regelt, zowel voor de software als hardware. Al snel kwamen ze uit bij Prestop. Op onze website zagen zij dat we al diverse interactieve oplossingen geleverd hebben aan klanten binnen de retail en dat was een van de redenen voor een bezoek aan ons Interactive Experience Center.

Vraagstelling

Daniel Dunk, ecommerce manager bij Prénatal vertelt: "Voor de winkels van Prénatal waren we op zoek naar een oplossing die bijdraagt aan onze omnichannel strategie en onze winkelmedewerkers helpt om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Na een bezoek aan het Interactive Experience Center van Prestop wisten we zeker dat we in de winkels bestelzuilen wilden gaan plaatsen." 

De oplossing van Prestop.

Prénatal heeft gekozen om in alle 46 winkels een Prestop bestelzuil te plaatsen. De zuil heeft een 24” PCAP edge-to-edge touchscreen met ingebouwde barcodescanner en pinautomaat. Via de bestelzuil kunnen klanten artikelen scannen, om zo de betreffende productpagina via de webshop in beeld te krijgen en hebben de mogelijkheid om artikelen te bestellen en direct te betalen. Klanten kunnen de productpagina (URL) naar zichzelf mailen en zich via een formulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

"Prestop ontzorgt door alles uit handen te nemen, zij verzorgen de hardware, inrichting van skin en veilige weergave van webshop met SiteKiosk, koppeling met pinautomaat en barcodescanner, support en het beheer van de bestelzuilen. Voor Prénatal hebben ze zelfs de planning en organisatie voor de totale uitrol van de zuilen verzorgd."
Daniel Dunk - Ecommerce Manager Prénatal

Prestop bestelzuil Prénatal

Prénatal bestelzuil

In de praktijk.

Inmiddels heeft Prestop de uitrol voltooid en hebben we in alle 46 Prénatal winkels in Nederland een bestelzuil geplaatst. In sommige megastores staan zelfs twee bestelzuilen in de winkel. Via de bestelzuil wordt de Prénatal webshop getoond met het complete aanbod van Prénatal en haar A-merken. Van de kleinste behoefte tot een complete kinderkamer. De bestelzuil wordt gebruikt om het complete assortiment te bekijken en een artikel te bestellen wat niet op voorraad ligt in de winkel. Ook wordt vaak een totale babyuitzet besteld en betaald via de bestelzuil, dan hoeft de klant zich nooit zorgen te maken of dat het wel in de auto past en wordt het gratis thuisbezorgd.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het project van Prénatal, bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak