RESELLERS GEZOCHT

Royal Canin genereert leads en betrokkenheid bij bezoekers met quiz en scan & win zuilen.

Royal Canin is een succesvolle organisatie en een toonaangevend merk op het gebied van gezonde voeding voor kat en hond. Om in contact te komen met honden- en kattenbezitters en binding te hebben met de klanten, zoekt Royal Canin de klant op door op evenementen als het Animal Event in de Beekse Bergen aanwezig te zijn. Daar weet men de aandacht van de bezoeker te trekken door leuke vormen van activatie, met behulp van de technologie van Prestop. De scan & win zuilen van Prestop zorgen voor beleving, traffic en omzet. De bezoeker wordt actief betrokken, een perfect stuk actiemarketing.

De weg naar Prestop

Royal Canin heeft Prestop ingeschakeld om aan actiemarketing te gaan doen. De opdracht: trek de aandacht van de bezoeker, zorg middels activatie dat de bezoeker betrokken wordt bij Royal Canin en beloon de interactie.

Vraagstelling

Gevraagd werd om een systeem te maken waarbij aan de bezoeker een winspel gepresenteerd wordt. Klanten ontvangen bij aankoop van een product een voucher die gescand kan worden, met kans op het kraken van de kluis. De prijs is dan een maand lang gratis katten- of hondenvoer van Royal Canin. Na scannen is er direct te zien of er een prijs gewonnen is.

De oplossing van Prestop.

Prestop maakte voor Royal Canin de scan & win zuil. Een interactieve informatiezuil, voorzien van touchscreen en barcode scanner. Naast het interactief geven van informatie aan de gebruiker, kunnen deelnemers aan de scan & win actie ter plekke hun voucher scannen en meteen zien of zij een prijs gewonnen hebben. De unieke scan & win applicatie is ontwikkeld door Prestop.

Prestop Royal Canin scan & win zuil

Royal Canin scan & win zuilen

In de praktijk.

De Scan & Win informatiezuil is een echte trekpleister voor Royal Canin en betrekt op een interactieve manier de katten- en hondenliefhebbers bij het merk. Een goede vorm van brand activatie dus. Dankzij de Scan & Win software kan Royal Canin acties vormgeven naar believen; zo kan er door Prestop ingesteld worden hoeveel prijzen er weggegeven worden, over hoeveel dagen de prijzen verdeeld moeten worden en kan de data die via het invulformulier verzameld wordt later gebruikt worden voor analyse door Royal Canin.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Royal Canin Scan & Win zuil of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak