RESELLERS GEZOCHT

Shell Wassenaar is niet alleen de plek waar veel autospotters staan, maar ook een bestelzuil van Prestop.

Junior Strous, eigenaar van dit Shell station, heeft in zijn Grand Café De Paris een bestelzuil geplaatst waar bezoekers zelf een vers, biologisch gemaakt broodje, koffie of iets gezonds kunnen bestellen en afrekenen. Al zijn producten zijn vers, biologisch en komen uit Nederland. Zijn Franse bakker, traiteur en chefs maken in minder dan een minuut alles vers voor de klant klaar. Dit kunnen ze doordat ze zich kunnen focussen op het bereiden en niet op het opnemen van de bestelling en het afrekenen. Daarnaast zorgt de bestelzuil voor een upsell van drank en ijs.

Het pompstation met dit unieke Grand Café en self-order bestelzuil tref je aan op de Rijksstraatweg 447, 2245 AC in Wassenaar.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen voor QSR en food of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

bestelzuil QSR Quick Service Restaurant

Ook te zien in onze showroom! Maak nu een afspraak voor een (digitale) rondleiding.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak