PERSONEEL GEZOCHT

De weg naar Prestop

Niels Schouten van Berden Mode is ecommerce manager. Hij vertelt: "Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en geen "nee" hoeven te verkopen, hadden we het plan opgevat om bestelzuilen in de winkels te plaatsen. Via de informatiezuilen kan er in de totale voorraad bij alle vestigingen gekeken worden. Klanten kunnen bestellingen doorgeven, waarna de artikelen zonder verzendkosten worden thuisbezorgd. We hadden al ervaring met de inzet van zuilen en zochten op internet naar een leverancier die ons plan kon uitvoeren. Zo zijn we bij Prestop gekomen."

Vraagstelling

Berden Mode vroeg aan Prestop om een bestelzuil aan te bieden die via een weboplossing de voorraden in de winkels kon weergeven. Schouten: "Belangrijk daarbij was dat we artikelen konden scannen via de zuil, om zo via de barcode het betreffende artikel meteen via de webshop in beeld te krijgen."

Meer informatie

Wil je meer informatie over de OK touchscreens of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding