Ben jij onze nieuwe collega?

Operatiekamer Touchscreens

Meerdere operatiekamers in de Sint Maartenskliniek gebruiken nu Prestop touchscreens. Via onze reseller Inter Visual Systems heeft Prestop maar liefst 28 touchscreens van verschillende formaten geïnstalleerd in zeven operatiekamers.

In de operatiekamers heeft Prestop in totaal zeven 24”, zeven 65” en maar liefst veertien 85” touchscreens geleverd. De schermen zijn door Prestop zelf interactief gemaakt met PCAP touch-technologie en zijn in de wand ingebouwd.

Omdat het hier om operatiekamers gaat, zijn ze letterlijk naadloos, omdat in zich in naden bacteriën kunnen vestigen. Met deze schermen kan het OK-team alles bedienen: van temperatuur tot licht, en van het tonen van röntgenfoto’s tot het tonen van de tijd die nog rest tot bepaalde handelingen voltooid zijn.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de OK touchscreens of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding