RESELLERS GEZOCHT

Op een touchscreen tafel alles te weten komen over Van Gogh in Vincentre.

Vincentre is de naam van het Van Gogh museum in Nuenen. De vaste expositie toont Vincent van Gogh in zijn periode in Nuenen. De bezoeker leert hem kennen als mens en ziet zijn ontwikkeling tot wereldberoemd kunstschilder. De beleving neemt de bezoeker mee, terug in de tijd. Vincentre maakt gebruik van Prestop presentatiemiddelen, goed voor een unieke ervaring!

De weg naar Prestop

Leen Vis, ICT-verantwoordelijke bij Vincentre, kreeg de opdracht om te kijken naar een alternatief voor de inmiddels verouderde iPads die ze in het museum inzetten. "Het moest wel een interactieve oplossing zijn", schetst Leen. "Er werd besloten om voor een touchscreen oplossing te gaan kijken. Omdat de leiding had aangegeven interesse te hebben in een multitouch systeem met leerzame toepassing, kwam ik in mijn zoektocht al snel bij Prestop uit."

Vraagstelling

"We hebben aan Prestop aangegeven dat we de multitouch oplossing tweeledig wilden inzetten. Aan de ene kant als presentatiemiddel van Powerpoint presentaties, voor grotere groepen, aan de andere kant als interactief en leerzaam element waar de bezoeker zelf mee aan de slag mag gaan, om Vincent van Gogh te ontdekken" volgens Leen.

De oplossing van Prestop.

Prestop adviseerde een touchscreen tafel met interactieve presentatie, gebouwd in Omnitapps. Ook aan de vraag om Powerpoint presentaties te kunnen geven werd gehoor gegeven. Leen: "Vanwege de verschillende manieren van gebruik, kregen we het advies om te kiezen voor een touchtafel die in hoogte verstelbaar en kantelbaar is. Dat was een schot in de roos, we kunnen de tafel omhoog zetten en het scherm verticaal laten kantelen, om zo groepen de presentaties te kunnen tonen. In de lage stand biedt de tafel optimale toegang aan de bezoekers die op een interactieve manier Vincent van Gogh willen leren kennen."

 

"Ik heb Prestop ervaren als een gastvrij, vriendelijk maar toch zakelijk bedrijf met een hoge graad van deskundigheid. Een hoog meedenk gehalte en correcte en plezierige communicatie zorgen voor een zeer goede ervaring."
Leen Vis – Vincentre

Prestop Vincentre touchscreen tafel

Vincentre touchscreen tafel

In de praktijk.

Voor Leen Vis is het duidelijk dat de door Prestop geleverde oplossing zijn werk doet voor het museum. Ze gebruiken hem nu al een tijdje en zien dat de touchscreen tafel een echte eyecatcher is. De jeugd die binnenkomt loopt er meestal op een draf naartoe. Voor Vincentre is deze oplossing van absolute meerwaarde.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de touchtafel van Vincentre of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak