RESELLERS GEZOCHT

Vlaams Tram- en Autobusmuseum

In de wereld van vervoersmusea is het Vlaams Tram- en Autobusmuseum een waar juweeltje. Dit museum, gevestigd in Berchem, België, biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van trams en autobussen in Vlaanderen. Een van de meest opvallende en educatieve aspecten van het museum is de Touchtafel. 

Na de aanschaf van de Prestop Smart touchtafel en Omnitapps4 Composer software heeft Vlaams Tram en Autobusmuseum uit Antwerpen zelf een mooie configuratie gemaakt. Daardoor draait op de touchtafel een presentatie die de bezoekers van alles laat leren over de tram en autobus geschiedenis in België.

Interactief leren

De Touchtafel in het Vlaams Tram- en Autobusmuseum is een voorbeeld van innovatieve technologie die museumbezoekers de kans biedt om op een interactieve en boeiende manier te leren. Met behulp van de touchtafel kunnen bezoekers dieper in de geschiedenis van trams en autobussen duiken. Ze kunnen door de jaren heen bladeren, belangrijke mijlpalen ontdekken en zelfs unieke details verkennen die elders niet beschikbaar zijn.

Gedetailleerde informatie

Een van de meest opmerkelijke aspecten van de touchtafel is de overvloed aan gedetailleerde informatie die beschikbaar is. Bezoekers kunnen specifieke voertuigen selecteren en krijgen toegang tot technische specificaties, historische foto's en zelfs video's. Dit biedt een ongekend diepgaand begrip van de voertuigen en hun rol in de geschiedenis van Vlaanderen.

Voordelen voor bezoekers

Een leerzame ervaring

De touchtafel in het Vlaams Tram- en Autobusmuseum biedt bezoekers de mogelijkheid om meer te leren over de geschiedenis van het openbaar vervoer in Vlaanderen op een boeiende en gedenkwaardige manier. Het interactieve karakter van de tafel zorgt ervoor dat leren leuk wordt, vooral voor jongere generaties die opgroeien in een digitale wereld.

Toegankelijkheid

Een ander voordeel van de Touchtafel is de toegankelijkheid. Het stelt bezoekers in staat om informatie te verkennen op hun eigen tempo en interesse. Bovendien is de tafel zo ontworpen dat mensen met verschillende niveaus van voorkennis er gemakkelijk gebruik van kunnen maken.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze touchtafel of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak