Kids corner met TukTuk voor Vögele Shoes.

Richnerstutz AG uit Zwitserland is een externe dienstverlener in digitale oplossingen die door Vögele Shoes werd ingeschakeld om een kids corner te ontwikkelen voor hun winkels. Met twee vestigingen in Zwitserland en een in Duitsland levert Richnerstutz zowel oplossingen op het gebied van digitale communicatie als op het gebied van printed media. Met 150 medewerkers speelt Richnerstutz een belangrijke rol binnen de communicatiewereld. De digitale tak van het bedrijf bestaat inmiddels 8 jaar en heeft aan schoenenmerk Vögele Shoes in totaal 47 TukTuk's geleverd, die getransformeerd zijn tot kids corner voor in de winkel. In totaal heeft Richnerstutz 155 touchscreens van Prestop in deze TukTuk's verwerkt.

De weg naar Prestop

Peter Ellensohn, Leiter Digital Experience bij Richnerstutz, kende Prestop al vanwege de Omnitapps software. "Goed geprijsd en zeer gebruiksvriendelijk", zo omschrijft hij de software. De goede ervaring bracht hem bij Prestop met de vraag voor touchscreens voor in de TukTuk's.

Vraagstelling

Vögele Shoes was op zoek naar een ludieke oplossing om kinderen in de winkel zoet te houden, zodat de ouders ongestoord kunnen winkelen. Men wilde af van het standaard speelhoekje als idee, maar een oplossing hebben die de kinderen echt boeit. Ellensohn: "In deze tijd moet je de kinderen bezighouden binnen hun belevingswereld. Spelletjes en creatieve mogelijkheden via een touchscreen zijn dan de ideale oplossing."

De oplossing van Prestop.

Prestop leverde aan Richnerstutz diverse touchscreens in verschillende maten, die het bedrijf ingebouwd heeft in de TukTuk's. Met Omnitapps zijn er diverse spellen aanwezig op die via de touchscreens gespeeld kunnen worden, waaronder memory en puzzels. Tevens is er een digitaal whiteboard geïnstalleerd, waar de kinderen naar hartenlust hun creativiteit op los kunnen laten.

 

"De samenwerking is ronduit super te noemen, niet alleen in het geval van de TukTuk's voor Vögele Shoes. We maken voor meer projecten gebruik van Omnitapps en zullen wanneer nodig weer de samenwerking zoeken met Prestop. Het persoonlijke contact waarderen we ten zeerste."
Peter Ellensohn - Richnerstutz

TukTuk met touchscreens voor Vögele Shoes

Vögele Shoes kids corner

In de praktijk.

De TukTuk's met touchscreens zijn geliefd bij de kinderen en worden ten volste benut. Voor Richnerstutz is het werken met Prestop een waardevolle toevoeging aan het proces, omdat de communicatie tussen beide bedrijven goed verloopt. "Het zakendoen op hardware gebied verliep even prettig als de eerdere samenwerking met de Omnivision Studio van Prestop", aldus Ellensohn.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom