RESELLERS GEZOCHT

Experience Centre met interactieve oplossingen

Stichting VVV Zuid Limburg heeft haar eigen Experience Centre. Dit informatiepunt is hét begin van je ontdekkingsreis door Heerlen en Parkstad. Aan de hand van vijf tijdlijnen die je meenemen langs de attracties en tips van lokale ambassadeurs, beleef je Heerlen en Parkstad op z’n best.

Experience Centre

Virtual reality, 3D-films, je eigen (digitale) graffiti spuiten en wisselende exposities maken de Experience tot een unieke ervaring in een van de mooiste stations van Nederland. Reis je mee?

 

Interactieve oplossingen

Prestop heeft voor deze experience diverse interactieve oplossingen geleverd waaronder meerdere touchscreens maar ook een touchtafel met object herkenning. Door een schijf op het touchscreen te plaatsen wordt er andere content getoond. Verder is voor de vergaderruimte een groot formaat touchscreen geleverd en wordt er door middel van digital signage software diverse non-touch schermen aangestuurd.

Bezoek vandaag nog de website van de VVV

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Experience Centre van de Stichting VVV Zuid Limburg of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak