PERSONEEL GEZOCHT

Gemeente Stein heeft nu Prestop touchscreens en Omnitapps om mensen Zuid-Limburg te laten ontdekken

Omnitapps en Prestop hebben weer een opdracht voor VVV Zuid-Limburg kunnen doen. Dit keer was de gemeente Stein aan de beurt. Zij hebben nu op drie locaties schermen laten plaatsen. Dit beslaan twee 32" touchscreens en een 24" touchscreen. Omnitapps loopt op alle schermen en is zo geconfigureerd dat het de omgeving Zuid-Limburg laat zien, zowel de natuur als ook de cultuur en de beste plekken om te eten!

Deze drie schermen zijn te vinden in Brouwerij de Fontein, een binnenspeeltuin en een winkelcentrum en kunnen vanaf nu worden gebruikt door iedereen die wat meer wil weten over de regio.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de VVV Zuid-Limburg Inspiratiepunt of interactieve oplossingen? 
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding