RESELLERS GEZOCHT

Niet langer in de rij staan bij Wok to Go

Prestop heeft een bestelzuil geleverd waarmee haar klant Wok to Go Damstraat haar eerste self order manier heeft gevonden. Gelegen op de drukke Damstraat in Amsterdam betekent dit dat er minder mensen zullen weglopen, omdat er een te lange rij staat. Deze bestelzuil is een variant van de DUO, waarbij het ook mogelijk is om aan beide kanten van de zuil een touchscreen te hebben, zodat twee klanten tegelijkertijd hun bestelling kunnen plaatsen.

Buzzers in Zwolle

Bij de vestiging in Zwolle hebben we twee Evolution balie bestelzuilen geleverd die zijn voorzien van een buzzer systeem, zodat klanten op hun gemakt kunnen wachten totdat de buzzer afgaat. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen voor de QSR's of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak