RESELLERS GEZOCHT

Zelfs buiten sluitingstijden kunnen bezoekers en klanten je producten kopen.

Verbaas je met onze geavanceerde technologieën voor interactieve digitale displays. Klanten kunnen direct vanaf hun mobiele apparaten producten ontdekken en aanschaffen, simpelweg door een QR-code te scannen tijdens het bekijken van boeiende presentaties.

Betreed de winkeltoekomst met onze innovatieve oplossingen die de traditionele presentatiemethode naar nieuwe hoogten tillen. Laat klanten in een wereld van opties duiken terwijl ze hun mobiele apparaat gebruiken om meer te leren over beschikbare producten.

Met een snelle QR-code scan maken klanten direct verbinding met jouw online winkelomgeving, zonder te hoeven wachten tot ze thuis achter een computer zitten. Terwijl ze aantrekkelijke displays bekijken, kunnen ze met enkele tikken op hun mobiele scherm meteen producten bestellen die hun interesse wekken.

Met QR scannen ga je voorop liggen

Onze QR scan oplossing vergroot klantbetrokkenheid en verlaagt de drempel tussen interesse en aankoop. Klanten kunnen bewonderde producten nu zonder onderbreking in hun winkelervaring direct aanschaffen. Dit opent een naadloze, directe winkelervaring waarbij presentaties niet alleen informeren, maar ook activeren.

Met onze geavanceerde technologieën loop je voorop in modern winkelen. Creëer onvergetelijke interactieve ervaringen, laat klanten zich verbonden voelen met jouw assortiment en stimuleer spontane aankopen. Ontdek de kracht van onze oplossingen en leid jouw winkel moeiteloos naar een nieuwe dimensie van gemak en innovatie.

Digitale interactieve etalage

Omnitapps Software: Online winkelervaringen versterken

Door gebruik te maken van de kracht van Omnitapps software creëren we aantrekkelijke presentaties over uw producten op de displays. Door de integratie van QR-codes kunnen voorbijgangers de code moeiteloos scannen met hun mobiele telefoon, waardoor ze direct toegang krijgen tot uw online winkel om aankopen te doen.

Ervaar de toekomst van de detailhandel met onze interactieve digitale displayoplossingen. Vereenvoudig het winkelproces door klanten in staat te stellen een QR-code te scannen en direct vanaf hun telefoon online aankopen te doen. Met op maat gemaakte behuizing, geïntegreerde luidsprekers en de krachtige mogelijkheden van Omnitapps software, maken we naadloze online winkelervaringen mogelijk die de betrokkenheid van klanten vergroten en de verkoop stimuleren.

Meer informatie, demo of prijsopgave over digitale etalage betaaloplossingen?

Wil je meer informatie over oplossingen voor etalages of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het formulier in.

 

Aanvraagformulier software

Vul het onderstaande formulier in om informatie over onze applicaties aan te vragen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak