RESELLERS GEZOCHT

Beleving in de winkel & lobby & museum

De consument, klant en bezoeker moet zowel geïnspireerd, verrast als vermaakt worden tijdens een bezoek aan een winkel, bezoekerscentrum of experience center.  Prestop heeft de juiste apparatuur en kennis in huis om je te adviseren. Bezoek ons interactieve experience center om je te laten inspireren.

Producten van Prestop voor Experience oplossingen

Bekijk hieronder wat we voor jou hebben!

Prestop digitale etalage
Digitale etalage
interactieve spiegels prestop
Interactieve spiegels
touch videowalls
touch videowalls
Touchscreen tafels
Touchscreen tafels

Omnitapps 

Omnitapps biedt een unieke manier om interactieve belevingen te creëren om zo producten en diensten te presenteren. Voor deze gebruiksvriendelijke multitouch-software, ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Omnivision, heb je geen programmeerkennis nodig. Diverse toepassingen en een groot aantal configureerbare apps, stellen je in staat je eigen interactieve ervaring te creëren in je eigen stijl en design. Toon content zoals foto's, video's en brochures in een multitouch-omgeving of zet producten in de kijker via een van de games.

omnitapps.nl    Download de brochure   Creations Magazine

Experience cases

De consument, klant en bezoeker moeten worden geïnspireerd, verrast, en vermaakt bij een bezoek aan een winkel, experience center, beurs of bezoekerscentrum. Prestop heeft de juiste apparatuur en kennis in huis om u te adviseren en in ons interactieve experience center te inspireren.

Een experience center kan tegenwoordig niet meer zonder interactieve toepassingen, denk hier bijvoorbeeld aan een timeline, referentie videowall, lobby tafel, kidscorner en informatiezuil.

Museum Magazine

Speciaal ter indruk van de mogelijkheden over het inzetten van interactieve schermen met software, hebben we een aantal voorbeelden voor je in het Museum Magazine opgenomen.

Museum Magazine

Exhibitie & informeren.

In de huidige tijd is men volledig ingesteld op het verkrijgen van informatie middels smartphone en tablet. Logisch, de aangeboden content is toegespitst op snel informatie geven met mooie content, als foto of video gepresenteerd. Met Prestop kan iedere tentoonstelling extra leven ingeblazen worden, dankzij interactieve oplossingen. Verschillende musea maken al gebruik van onze touchtafels en informatiezuilen. Middels leuke content zoals foto's, video's en aanvullende teksten kan de bezoeker op ontdekkingsreis gaan. Ondergedompeld in de wereld van kunst, techniek of commercie wordt geheel naar wens de informatie getoond die men op dat moment wil zien.

SiteKiosk voor het tentoonstellen van je collectie

Als je op zoek bent naar een manier om je collectie effectief te presenteren, biedt SiteKiosk de perfecte oplossing. Of je nu schoenen of een andere collectie laat zien, SiteKiosk biedt een gebruiksvriendelijke interface voor een meeslepende ervaring.

Op je website kunnen bezoekers moeiteloos door de verschillende producten navigeren. Dankzij het intuïtieve ontwerp en de interactieve functies van SiteKiosk kunnen gebruikers verschillende categorieën verkennen, productdetails bekijken en desgewenst zelfs aankopen doen. Met een simpele touch kunnen bezoekers zich verdiepen in de unieke kenmerken en stijlen van de items in je collectie.

Beveiligd browsen op door jou gekozen URL's

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van SiteKiosk is dat het bezoekers binnen de Van Arendonk website houdt en zo een veilige omgeving creëert. Door de browse-ervaring binnen de kiosk te houden, minimaliseert SiteKiosk het risico dat bezoekers wegnavigeren naar externe sites of onverwachte content tegenkomen. Op deze manier behoudt u de controle over de getoonde inhoud en kunt u zorgen voor een gerichte en ononderbroken interactie met uw collectie.

Samengevat is SiteKiosk een ideale oplossing voor het presenteren van uw collectie. De gebruiksvriendelijke interface, het uitgebreide productaanbod en de behulpzame assistentie van medewerkers zorgen voor een gedenkwaardige en boeiende ervaring voor bezoekers. Door gebruik te maken van SiteKiosk kunt u uw collectie effectief tentoonstellen in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Ontvangen & routewijzer cases.

Met digitale gastvrijheid en behulpzaamheid bezoekers en klanten ontvangen, bijvoorbeeld bij bedrijven, op evenementen of in musea, komen onze interactieve oplossingen tot hun recht. Van registratie van aanwezigheid tot het vinden van de juiste weg, op een interactieve manier kan de bezoeker gastvrij geholpen worden. Met een ontvangstzuil kan een bezoeker zich aanmelden, waarbij de ingevoerde data netjes opgeslagen wordt voor verdere verwerking. De weg zoeken kan perfect op een touchtafel met een interactieve plattegrond, waarop keurig staat aangegeven waar de bezoeker zich op dat moment bevindt en welke route deze moet nemen naar zijn of haar bestemming.

Verwelkom en inspireer bezoekers video

Verwelkom en inspireer bezoekers

(Inbouw) Touchscreens, spiegels en interactieve video walls

Prestop heeft alle touchtechnieken in huis (IR, Metal Mesh, PCAP, Glass touch, Ultra Skin) en werkt zeer nauw samen met de grootste fabrikanten van deze touchtechnieken zoals Displax en Pqlabs om deze componenten verder te verbeteren. Doordat in principe alle touchscreens voorzien worden van geharde glasplaat werken we ook met gespecialiseerde glasproducenten die ons bijvoorbeeld ontspiegeld/anti glare glas kunnen leveren, anti fingerprint, maar ook spiegelglas zodat we ook interactieve spiegels kunnen produceren. Uniek is dat Prestop ook touchscreens levert in andere formaten zoals long stretched.

Prestop producent custom inbouw touchscreens
Inbouw touchscreens
Prestop producent custom longstretched touchscreens
Long stretched
Prestop producent custom interactieve videowalls
Interactieve videowalls
Prestop producent custom interactieve spiegels
Interactieve spiegels

Meer informatie, demo, advies of prijsopgave?

Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak