RESELLERS GEZOCHT

Breng de retail experience van je klanten tot leven met onze indrukwekkende touch videowalls met Omnitapps.

Verhoog de winkelervaring van je klanten en trek hun aandacht met onze opmerkelijke touchvideowalls met Omnitapps. Met deze geavanceerde videowalls kun je meeslepende presentaties creëren die je bedrijf tot leven brengen en de producten die je wilt benadrukken, in de kijker zetten.

Omnitapps biedt een krachtig platform voor het ontwerpen van interactieve presentaties waarmee klanten een uitgebreid en boeiend inzicht in je bedrijf krijgen. Via de touchvideowalls kunnen klanten verschillende inhoudselementen verkennen, waaronder afbeeldingen, video's en andere interactieve media. Zo kunnen ze interactie aangaan met je producten en ze op een dynamische en visueel aantrekkelijke manier ervaren.

Presenteer je merk met Omnitapps

Door gebruik te maken van Omnitapps kun je op maat gemaakte presentaties maken die een blijvende indruk achterlaten bij je klanten. Laat je producten, diensten en merk op een visueel verbluffende manier zien, zodat ze opvallen en de aandacht van je doelgroep trekken.

De touch videowalls bieden een intuïtieve en interactieve interface, waardoor klanten moeiteloos door de inhoud kunnen navigeren. Ze kunnen verschillende secties verkennen, inzoomen op productdetails, aanvullende informatie opvragen en zelfs direct vanuit de interface van de videowall een aankoopbeslissing nemen.

Door de touch-videowalls van Omnitapps in je winkelruimte te integreren, creëer je een boeiende en gedenkwaardige ervaring voor uw klanten. Ze kunnen zich volledig onderdompelen in jouw merkverhaal, je aanbod verkennen en weloverwogen beslissingen nemen.

Omnitapps video wall experience center

Meer informatie, demo of prijsopgave over experience center oplossingen?

Wil je meer informatie over oplossingen voor Experience Centers of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak