RESELLERS GEZOCHT

SiteKiosk software kan perfect draaien op ingebouwde touchscreens.

Deze kunnen zowel buiten als binnen draaien. SiteKsiok draait op de verschillende FietsOpstappunten.

Je kunt er je elektrische fiets opladen, overdekt uitrusten en een nieuwe route uitstippelen. VVV Zeeland heeft een 32″ PCAP touchscreen in het opstappunt laten zetten. Daarin kunnen wandelaars en fietsers routes uitstippelen. “Het scherm geeft ook handige tips”, legt Jeroen Woudenberg van VVV Zeeland uit. “Omdat hij verbonden is met het internet, denkt hij na. Dus als het hard regent zal hij je niet aanraden een strandwandeling te maken, maar zoekt hij een binnen activiteit in de buurt.” In totaal komen er tien fietsopstappunten in Zeeland.

Een duurzaam oplaadpunt

VVV Zeeland, de Provincie, ontwikkelaar Ecotap en Prestop hebben anderhalf jaar gewerkt aan het opstappunt. Het is gemaakt met technologie die ook in elektrische auto’s en elektrische oplaadpalen zit, maar wel duurzaam: door de zonnepanelen op het dak is het zelfvoorzienend. “Hij is groot, maar wel echt Zeeuws: gemaakt om op te gaan in de natuur en heel degelijk.” – Kees Boer.

Bekijk een rapportage van Omroep Zeeland over het FiestOpstapPunt

Bekijk een rapportage van Omroep Zeeland over het FiestOpstapPunt

Meer informatie, demo of prijsopgave over SiteKiosk voor ingebouwde touchscreens?

Wil je meer informatie over oplossingen voor SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het formulier in.

 

Aanvraagformulier software

Vul het onderstaande formulier in om informatie over onze applicaties aan te vragen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak