RESELLERS GEZOCHT

Custom interactieve spiegels

Interactieve spiegels worden al enige tijd toegepast in paskamers. Echter Prestop maakt ook spiegels op maat voor andere toepassen zoals in hotel lobbies, hotel kamers, liften, fitness centra, clubs, etc. Voor de spiegels passen we speciaal gehard spiegelglas, bepaalde monitoren en touchfolie. De spiegels worden in onze cleanroom voorzien van de touchfolie.

Onze industrieel ontwerpers designen de behuizingen en ophangingen veelal in samenwerking met een architect of interieurontwerper. Uiteraard kan een spiegel ook worden gecombineerd met andere producten. Zo kan je in onze experience centre een oplossing bekijken waarbij we een spiegel gecombineerd hebben met een 23” longstreched touchscreen en rfid readers.ZOA.

ZOA ondersteunt mensen die lijden onder oorlogen of natuurgeweld. Ze bieden noodhulp en helpen bij het weer opbouwen van een bestaan, zodat slachtoffers in vrede een waardig leven kunnen leiden in hun gemeenschappen.

Met de interactieve spiegels van PresTop wilde ze bewustzijn creeëren bij bezoekers door verhalen van slachtoffers te vertellen terwijl de gebruikers zichzelf in de ogen konden kijken.

Foto/video

Ons innovatie team heeft een spiegel opgebouwd met daarin een 32” scherm. Aan de binnenzijde hebben we het glas voorzien van touchfolie maar ook een raamspeaker. Als experiment hebben we deze spiegel gecombineerd met een 23” longstreched touchscreen. Dit scherm zit verwerkt in een behuizing waar NFC readers zitten verwerkt.

Applicatie

De applicatie is zo opgezet dat gebruikers via het touchscreen informatie kunnen opvragen. Echter door een van de doosjes op te lichten die zijn voorzien van een NFC tag verschijnt er specifieke content over een horloge op het scherm. De gebruiker kan ook deze informatie interactief bedienen, zoals bijvoorbeeld het opstarten van een video. Het geluid is te horen over de gehele spiegel in verband met de toepassing van een raamspeaker.

TW Steel Interactieve spiegel


TW Steel Interactieve spiegel

Heb jij interesse in maatwerk interactieve spiegels?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak