RESELLERS GEZOCHT

Omnitapps heeft veel opties om een leuke kinderhoek te maken.

Omnitapps biedt een groot aantal opties om een leuke kinderhoek te creëren. Een van de spannende functies is Omnitapps Games, die kunnen worden uitgevoerd op de Prestop kindertafel. Deze spellen zijn speciaal ontworpen om kinderen te vermaken en ze interactieve ervaringen te bieden.

Bovendien kun je met Omnitapps allemaal soorten configuraties maken die speciaal bedoeld zijn om kinderen te vermaken. Deze configuraties kunnen worden aangepast zodat ze verschillende activiteiten en interactieve elementen bevatten die kinderen interessant en onderhoudend vinden.

Om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden van Omnitapps, kun je de twee video's hieronder bekijken. De eerste video laat de kindertafel zien en laat zien hoe kinderen met de spellen kunnen spelen en zich vermaken. In de tweede video zie je Tuk Tuks met ingebouwde schermen, die kinderen een unieke en leuke ervaring bieden.

Kids table met Omnitapps GamesKids table met Omnitapps Games

Tuk Tuks met Omnitapps GamesTuk Tuks met Omnitapps Games

Meer informatie, demo of prijsopgave over kids corner oplossingen?

Wil je meer informatie over oplossingen voor kids corners of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het formulier in.

 

Aanvraagformulier software

Vul het onderstaande formulier in om informatie over onze applicaties aan te vragen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak