RESELLERS GEZOCHT

Laat wachtende bezoeker zich niet vervelen. Laat ze je bedrijf ontdekken op een coffee / lobby tafel.

 

 

Omnitapps biedt een creatief platform om inhoud te presenteren door middel van interactieve presentaties verrijkt met foto's, video's en PDF's. Met Omnitapps kun je eenvoudig boeiende presentaties maken die je publiek boeien en een dynamische visuele ervaring bieden.

Door Omnitapps te gebruiken, kun je een verscheidenheid aan media-elementen, zoals foto's, video's en PDF-documenten, in je presentaties opnemen. Dankzij deze veelzijdigheid kun je je boodschap effectief overbrengen en je inhoud boeiender en interactiever maken.

Integreren in meubilair

Naast Omnitapps biedt Prestop de mogelijkheid om touchscreens in meubels te integreren. Dit betekent dat je touch-enabled displays naadloos kunt integreren in verschillende meubelstukken en zo de interactieve ervaring voor je publiek kunt verbeteren. Of het nu gaat om een tafel, balie of andere meubelstukken, Prestop kan touchscreens integreren om een naadloze en meeslepende presentatie-ervaring te bieden.

Door de functies van Omnitapps en Prestop's touch-enabled meubilair te combineren, kan je visueel verbluffende en interactieve presentaties creëren die je content tot leven brengen. Deze presentaties stellen je publiek in staat om actief met de inhoud aan de slag te gaan, wat hun algehele ervaring verbetert en een blijvende indruk achterlaat.

Lobby software Prestop Omnitappsa

Meer informatie, demo of prijsopgave over Omnitapps lobby oplossingen?

Wil je meer informatie over lobby oplossingen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak