RESELLERS GEZOCHT

Long stretched touchscreens

Long stretched schermen hebben een afwijkende beeldscherm formaat en worden veelal op maat gemaakt door een 42”, 55”, 65” of zelfs een 88” Full HD of 4K panel in de lengterichting door te “zagen”. Hierdoor verandert niet de horizontale resolutie maar de verticale resolutie.

Prestop voorziet deze panels in onze cleanroom van een edge-to-edge glasplaat om er een touchscreen van te maken. Uiteraard kan je een groot aantal van deze producten zien en aanraken in ons Interactive Experience Centre.

86” en 88” Ultra Stretched Touchscreens LG

86” en 88” Ultra Stretched Touchscreens LG

De 86BH5C en de 88BH7F-B kan Prestop voorzien van een touchpanel. Dit maakt direct dit type long stretched scherm tot het grootste formaat wat leverbaar is. Dit touchpanel is geschikt om tegen een wand gemonteerd te worden maar kan uiteraard ook worden verwerkt in een behuizing of kiosk behuizing.

23” en 29” met ingebouwde Android player

Dat Prestop voorop loopt, laten we zien met de eerste 23” en 29” long stretched oplossingen die we op de ISE 2020 introduceerden en nu te zien zijn in onze showroom. Deze schermen zijn niet alleen voorzien van touch, maar ook van een interne Android player. Met deze nieuwe formaten zijn ook nieuwe toepassingen mogelijk. Zo kan je in onze showroom een toepassing zien i.c.m. een interactieve spiegel.

 

Infrarood en PCAP touchtechnologie

Afhankelijk van het budget, aantallen en schermformaat kan er gekozen worden uit maatwerk long stretched schermen opgebouwd met een Infrarood Frame (IR) of PCAP. Van beide touchtechnieken hebben we in de showroom voorbeelden en leggen onze productmanagers graag de verschillen uit.

 

Heb jij interesse in maatwerk long stretched touchscreens?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak