RESELLERS GEZOCHT

Het ontwerpen van een unieke interactieve kiosk/tafel voor State of Art met Omnitapps-software

Tijdens een bezoek aan het experience centre van Prestop gaf Martijn Mateman van State of Art, direct na de demonstratie van de Triumph motoren opstelling, de opdracht aan ons om een soortgelijke opstelling te ontwerpen.

 De uitdaging: Een interactieve kiosk/tafel maken met Omnitapps-software

Het werd uiteindelijk een unieke kiosk/tafel met daarin twee 24 inch schermen verwerkt achter glas, gecombineerd met een videowall van Philips en twee configuraties gemaakt in Omnitapps. Omnitapps is een softwareplatform waarmee interactieve toepassingen zoals spelletjes, quizzen en productpresentaties kunnen worden gemaakt.

Om de opstelling interactief te maken werd in Prestop's eigen cleanroom touchfolie aangebracht op de bijna 1,7 meter brede glasplaat. Daarnaast werd het logo verwerkt in de zeefdruk in kleur tussen de twee schermen. De behuizing, die een compacte PC en een extender bevatte, werd ook volledig op maat gemaakt en gepoedercoat in precies dezelfde kleur als de winkelopstellingen.

De oplossing: Omnitapps Software Aanpassing

Prestop's team van experts heeft de Omnitapps software aangepast met de huisstijl van State of Art, productinformatie en interactieve elementen zoals quizzen en spelletjes. De software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren, zodat klanten een naadloze ervaring hebben.

De interactieve kiosk/tafel was een hit bij klanten en bood het winkelend publiek een unieke en boeiende ervaring. Het gebruik van de software van Omnitapps maakte maatwerk en flexibiliteit mogelijk en zorgde ervoor dat het merk en de producten van State of Art goed zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk waren.

Prestop State of Art videowall touchscreens retail

Meer informatie, demo of prijsopgave van retailervaringen?

Wil je meer informatie over retail experience of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

 

Aanvraagformulier software

Vul het onderstaande formulier in om informatie over onze applicaties aan te vragen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak