RESELLERS GEZOCHT

Met Omnitapps kun je een geweldige, interactieve retail experience voor je klanten maken.

Met de applicatie kun je zowel foto's en video's op het scherm waar je voor staat aansturen, maar deze ook op een tweede scherm afspelen. 

Daarnast kunt u met KNX/DMX oplossingen op iedere retaillocatie een eigen merkomgeving creëren. Laat klanten zelf bepalen wat zij willen zien. Biedt hen de mogelijkheid om via het touchscreen producten te bekijken, configureren en te bestellen. Maak van de kostbare vierkante meters een echte customer experience. Dankzij onze DMX en KNX integratie kan je de fysieke wereld en de digitale wereld verweven met elkaar. Een interactie op het scherm kan zorgen voor een fysieke beleving in licht, geluid en geur. Licht uit, spot aan. De klant staat in een theater waarin hij zelf de hoofdrol speelt.

Omnitapps knx

Meer informatie, demo of prijsopgave van retail experiences?

Wil je meer informatie over retail experience of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

 

Aanvraagformulier software

Vul het onderstaande formulier in om informatie over onze applicaties aan te vragen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak