RESELLERS GEZOCHT

20 Self Service Units voor Hamad Airport

Woensdag 12 Oktober 2022

Informatiepunten Hamad Airport 

In opdracht van Atos Qatar en in samenwerking met Atos Nederland en Schiphol heeft Prestop de laatste weken hard gewerkt om een twintigtal Self Service Units te produceren voor Hamad Airport. Op 15 Oktober zullen deze fraai vorm gegegeven zuilen worden geinstalleerd door een medewerker van Prestop en een team van Hamad Airport zodat ze op tijd klaar om de supporters die komen voor het aanmoedigen van hun ploeg zowel interactief als via video chat te helpen met allerlei vragen. 

Deze specifiek voor Schiphol ontworpen zuilen werden in Nederland is samenwerking met Bis|econocom geleverd voor Schiphol Airport. De eerste werden in gebruik genomen op 1 april 2019 en hebben al vele honderdduizend reizigers wegwijs gemaakt binnen Schiphol. 

Uiteraard volgen er nog foto’s van de opstelling na volgende week.

Bekijk een sfeervideo met de zuilen Prestop

Bekijk een sfeervideo met de zuilen

Wil jij ook dit soort gave dingen installeren?

Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker buitendienst collega! Je zult bij de meest diverse klanten op locatie komen en de mooiste interactieve producten installeren. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor installatie en support van interactieve hardware en softwareoplossingen op locatie. De locaties zijn zeer divers; winkels, beurzen, musea, ontvangsthallen van bedrijven en meer. Met je kennis van onze interactieve oplossingen los je ook storingen op bij onze klanten. Dit doe je altijd in overleg met de planner, productmanager en je collega die de storingen registreert. Je kan ook part-time werken, 2 tot 3 dagen in de week, en nog steeds alle voordelen krijgen, zoals feestjes en rijden op het circuit!

Vacature

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over Video Chat Zuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak