Bestelzuilen voor Berden Mode

Dinsdag 03 Juli 2018

Voor Berden Mode is het zeer belangrijk dat het volledige assortiment zichtbaar is in ieder filiaal. Een maat of kleur niet op voorraad in een van de winkels? Met de bestelzuilen is dit verleden tijd, want het gewenste product kan direct besteld worden vanuit een andere vestiging. Berden mode maakt in de winkels gebruik van bestelzuilen met SiteKiosk Windows Plus waarop de webshop van Berden Mode wordt getoond. Ook kunnen artikelen gescand worden met de barcode scanner, nadat het artikel gescand is wordt op de webshop de productpagina getoond.   

Prestop

Het is belangrijk dat de bestelzuilen hetzelfde assortiment tonen als op de webshop, daarom hebben we in SiteKiosk Windows Plus een “skin” gemaakt rond de weergave van de webshop. De skin zorgt ervoor dat het scannen van de barcode van een winkelproduct direct een zoekopdracht in de webshop ingeeft en direct de productpagina van de webshop oproept.

 

bestelzuilen  Case

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding