Bestelzuilen voor Berden Mode

Dinsdag 03 Juli 2018

Voor Berden Mode is het zeer belangrijk dat het volledige assortiment zichtbaar is in ieder filiaal. Een maat of kleur niet op voorraad in een van de winkels? Met de bestelzuilen is dit verleden tijd, want het gewenste product kan direct besteld worden vanuit een andere vestiging. Berden mode maakt in de winkels gebruik van bestelzuilen met SiteKiosk Windows Plus waarop de webshop van Berden Mode wordt getoond. Ook kunnen artikelen gescand worden met de barcode scanner, nadat het artikel gescand is wordt op de webshop de productpagina getoond.   

Prestop

Het is belangrijk dat de bestelzuilen hetzelfde assortiment tonen als op de webshop, daarom hebben we in SiteKiosk Windows Plus een “skin” gemaakt rond de weergave van de webshop. De skin zorgt ervoor dat het scannen van de barcode van een winkelproduct direct een zoekopdracht in de webshop ingeeft en direct de productpagina van de webshop oproept.

 

bestelzuilen  Case

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom