RESELLERS GEZOCHT

Brunswick dit keer met tafels en zuilen op de beurs

Bruncwick Boat Group is wereldleider op het gebied van waterrecreatie. Zij zetten zich in om ervaringen op het water en daarbuiten te veranderen.

Touchtafels en zuilen op de Boat Show

Op de Boat Show in Düsseldorf van 21 tot 29 januari heeft Brunswick verschillende oplossingen bij Prestop gehuurd. Na hun ervaring op de Nautic-Salon in Parijs heeft Brunswick het net wat anders aangepakt voor deze keer. Zo hebben ze naast vier zuilen ook nog eens twee tafels gehuurd. Deze heeft Prestop geleverd inclusief pc's en SiteKiosk voor de veilige weergave van hun websites.

Bootconfigurator en virtuele showroom

Bezoekers kunnen op de tafels een gloednieuwe applicatie van Brunswick bekijken: De bootconfigurator! Zelf boten samenstellen ziet er extra indrukwekkend uit op de 55" tafels. De applicatie komt mooi naar voren op het full hd scherm. Op de zuilen kunnen de bezoekers door de virtuele showrooms van Quicksilver en Bayliner scrollen en de verschillende modellen op de schermen bekijken.

Geïnteresseerd in het huren van touchtafels en informatiezuilen?

bekijk ons verhuuraanbod informatiezuilen   bekijk ons verhuuraanbod touchtafels   

 

bezoek ons interactive experience center

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak