Huur een informatiezuil.

Je bezoekers een unieke en informatieve beleving bieden op een beurs of evenement, zonder hoge investeringskosten? Huur dan een Prestop informatiezuil. Op een interactieve manier breng je een boodschap over, via presentaties, video's, foto's en entertainment. De klant navigeert met een vingertip door de software en maakt zelf keuzes in wat interessant voor hem of haar is. Onze oplossingen zijn doordacht vormgegeven, zowel in hardware als in software en zorgen voor activatie. Indien gewenst verhuren wij de zuil voorzien van je eigen bedrijfslogo. Onze afdeling creations helpt met het vormgeven van de bestickering op de zuil en de interactieve content.

Bereik een groter publiek 

Een informatiezuil werkt als een magneet. Je biedt de bezoekers een unieke en informatieve beleving. Activatie in de vorm van spelletjes op de zuil is mogelijk dankzij onze Omnitapps software.

Ook bij huur dezelfde service 

De service die Prestop levert bij een gehuurde zuil is net zo goed als bij een gekochte zuil. Wij garanderen dat alles werkt zoals het moet. Succes verzekerd!

Voordelig kopen na huren 

Is het huren van de informatiezuil goed bevallen en wil je een informatiezuil kopen? Dan trekken we een deel van de huurprijs van de koopprijs af!

Ontdek ons informatiezuilen huuraanbod.

Hoe ga je de informatiezuil inzetten? Onze top 3.

Wil je alle toepassingen van informatiezuilen bekijken? Klik hier voor alle toepassingen.

Enquêtezuil

Via het touchscreen op de enquêtezuil kunnen bezoekers hun ervaringen en meningen makkelijk delen. Een enquête is makkelijk zelf samen te stellen, voorzien van eigen geluidsfragmenten, foto's en video. Op deze manier krijg je snel en efficiënt inzicht in de ervaringen van de bezoekers.

voeg toe aan infoaanvraag

Informatiezuil

Een informatiezuil werkt als een magneet op het publiek. In plaats van lukraak informatie uit te delen, bied je de bezoeker de mogelijkheid om zelf informatie op te vragen. Activatie in de vorm van spelletjes op de zuil is mogelijk met onze Omnitapps software.

voeg toe aan infoaanvraag

Infozuil

Een infozuil kan worden ingezet binnen het intranet van de onderneming, lobby, ontvangsthal of een openbare locatie. Prestop levert diverse modellen en adviseert bijpassende software.

voeg toe aan infoaanvraag

Maak een informatiezuil compleet met software.

De applicatie bepaalt uiteindelijk wat met de informatiezuil gedaan kan worden. Onze specialisten van de afdeling Creations kunnen een passend advies uitbrengen welke applicaties geschikt zijn voor een informatiezuil. Uiteraard is het mogelijk om ook uw eigen applicatie te installeren op de zuil of de zuil toe te passen als internetzuil i.c.m. SiteKiosk. 

meer info over software & contentcreatie

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream