Ben jij onze nieuwe collega?

Huur nu een informatiezuil 

Je bezoekers een unieke en informatieve ervaring bieden op een beurs of evenement zonder hoge investeringskosten? Huur dan een Prestop informatiezuil. 

  • Breng een boodschap op een interactieve manier via presentaties, video's, foto's en entertainment.
  • De klant navigeert met een vingertip door de software en beslist zelf wat voor hem of haar interessant is.
  • Onze oplossingen zijn doordacht ontworpen in zowel hardware als software om activering te garanderen.
  • Indien gewenst kunnen wij de zuil ook verhuren met je eigen bedrijfslogo. Onze creatieve afdeling helpt met het ontwerp van de sticker op de zuil en de interactieve inhoud.

De 24”, 27" en 32” touchscreens zijn volledig van glas. Dit betekent dat ze ook makkelijk schoon te maken. Bovendien hebben we nog kiosken van 43" en 55" voor het echte wow-effect en zelfs informatiezuilen met dispensers. Daarnaast hebben we nog touchpen dispensers die naast de infozuilen of touchtafels kunnen worden geplaatst. Naast huur voor enkele dagen kunt u deze zuilen ook huren per maand. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bereik een groter publiek 

Een informatiezuil werkt als een magneet. Je biedt de bezoekers een unieke en informatieve beleving. Activatie in de vorm van spelletjes op de zuil is mogelijk dankzij onze Omnitapps software.

Prestop informatiezuil huren

Ook bij huur dezelfde service 

De service die Prestop levert bij een gehuurde zuil is net zo goed als bij een gekochte zuil. Wij garanderen dat alles werkt zoals het moet. Succes verzekerd!

Prestop informatiekiosk huren

Voordelig kopen na huren 

Is het huren van de informatiezuil goed bevallen en wil je een informatiezuil kopen? Dan trekken we een deel van de huurprijs van de koopprijs af!

Prestop huren info zuil

Ontdek ons informatiezuilen huuraanbod.

Maak een informatiezuil compleet met software.

De applicatie bepaalt uiteindelijk wat met de informatiezuil gedaan kan worden. Onze specialisten van Omnivision kunnen een passend advies uitbrengen welke applicaties geschikt zijn voor een informatiezuil. Uiteraard is het mogelijk om ook uw eigen applicatie te installeren op de zuil of de zuil toe te passen als internetzuil i.c.m. SiteKiosk

software & contentcreatie

ANWB logo
ASML logo
Berden mode logo
De Bibliotheek logo
CCV Shop logo
Dr. Jekill & Mr. Hyde logo
Gemeente Eindhoven logo
Heineken logo
Kamer van Koophandel logo
Knauf logo
Koga logo
Marel logo
NHL Hogeschool logo
Motorkleding center logo
Oslo University College of Applied Sciences logo
Primavera Holding logo
Schiphol Airport logo
Technische Universiteit Eindhoven logo
Vencomatic Group logo
Provincie Zeeland logo

Verhuurformulier

Vul het onderstaande formulier in om de verhuurbevestiging compleet te maken.

Omnitapps: Indien Prestop Rental de invulling voor Omnitapps verzorgt, of als je een configuratie hebt gemaakt, dienen alle bestanden 15 werkdagen voorafgaand aan levering te worden aangeleverd. Dit kan gestuurd worden naar content@prestop.nl met vermelding van bedrijfsnaam en offertenummer.

Software zonder internet: Indien op de gewenste apparatuur een applicatie of presentatie komt, gaarne aangeven wanneer deze bij Prestop Rental wordt aangeleverd. In verband met de juiste voorbereiding vragen we om minimaal 10 werkdagen voor aanvang van de beurs/event de software aan te leveren.

Prestop Rental kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding.

Prestop Rental is gedurende de hele verhuurperiode nimmer aansprakelijk voor enige vorm van datalekken onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens vallende data.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding