PERSONEEL GEZOCHT

Huur nu een informatiezuil met dispenser.

Deze zuilen zijn met uitgerust met een automatische contactloze desinfectie gel dispenser.

Dus geen gedoe met hand- of voetpompjes of met losse dispenser units. Het reservoir is ruim voldoende voor uw evenement en kan makkelijk worden bijgevuld mocht hij toch leeg zijn.

De 24” of 32” touchscreens zijn volledig van glas. Dit betekent dat ze ook makkelijk schoon te maken. Uiteraard worden de zuilen op locatie nogmaals schoongemaakt en laten we een set schoonmaakmiddel en doekjes achter.

Naast huur voor enkele dagen kunt u deze zuilen ook huren per maand. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bereik een groter publiek 

Een informatiezuil werkt als een magneet. Je biedt de bezoekers een unieke en informatieve beleving. Activatie in de vorm van spelletjes op de zuil is mogelijk dankzij onze Omnitapps software.

Ook bij huur dezelfde service 

De service die Prestop levert bij een gehuurde zuil is net zo goed als bij een gekochte zuil. Wij garanderen dat alles werkt zoals het moet. Succes verzekerd!

Voordelig kopen na huren 

Is het huren van de informatiezuil goed bevallen en wil je een informatiezuil kopen? Dan trekken we een deel van de huurprijs van de koopprijs af!

Ontdek ons informatiezuilen huuraanbod.

Hoe ga je de informatiezuil inzetten? Onze top 3.

 

Informatiezuil

Een informatiezuil werkt als een magneet op het publiek. In plaats van lukraak informatie uit te delen, bied je de bezoeker de mogelijkheid om zelf informatie op te vragen. Activatie in de vorm van spelletjes op de zuil is mogelijk met onze Omnitapps software.

Vraag informatie op

Scan & win zuil

Met de scan & win zuil wordt op een leuke manier activatie bereikt bij de bezoekers. Bezoekers scannen via de zuil een code, voeren hun gegevens in op een digitaal formulier en zien daarna welke prijs zij gewonnen hebben. De scan en win zuil zorgt voor traffic en leads.

Vraag informatie op

Maak een informatiezuil compleet met software.

De applicatie bepaalt uiteindelijk wat met de informatiezuil gedaan kan worden. Onze specialisten van Omnivision kunnen een passend advies uitbrengen welke applicaties geschikt zijn voor een informatiezuil. Uiteraard is het mogelijk om ook uw eigen applicatie te installeren op de zuil of de zuil toe te passen als internetzuil i.c.m. SiteKiosk

software & contentcreatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding