RESELLERS GEZOCHT

Informatiezuil of kiosk huren

Je bezoekers een unieke en informatieve ervaring bieden op een beurs of evenement zonder hoge investeringskosten? Ga dan een Prestop informatiezuil huren.

  • Breng een boodschap op een interactieve manier via presentaties, video's, foto's en entertainment.
  • De klant navigeert met een vingertip door de software en beslist zelf wat voor hem of haar interessant is.
  • Onze oplossingen zijn doordacht ontworpen in zowel hardware als software om activering te garanderen.
  • Indien gewenst kunnen wij de zuil ook verhuren met je eigen bedrijfslogo. Onze creatieve afdeling helpt met het ontwerp van de sticker op de zuil en de interactieve inhoud.

De 24”, 27" en 32” touchscreens zijn volledig van glas. Dit betekent dat ze ook makkelijk schoon te maken zijn. Bovendien hebben we nog kiosken van 43" en 55" voor het echte wow-effect. Naast een informatiezuil huren voor enkele dagen, kan je deze zuilen ook huren per maand.

Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Klik hier voor alle informatiezuilen

 

 

Bereik een groter publiek 

Een informatiezuil werkt als een magneet. Je biedt de bezoekers een unieke en informatieve beleving. Activatie bij een informatiezuil huren in de vorm van spelletjes op de zuil is mogelijk dankzij onze Omnitapps software.

Prestop informatiezuil huren

Ook bij huur dezelfde service 

De service die Prestop levert bij een informatiezuil huren is net zo goed als bij een gekochte zuil. Wij garanderen dat alles werkt zoals het moet. Succes verzekerd!

Prestop informatiekiosk huren

Voordelig kopen na huren 

Is het huren van de informatiezuil goed bevallen en wil je een informatiezuil kopen? Dan trekken we een deel van de huurprijs van de koopprijs af!

Prestop huren info zuil

Kiosk huren

Het huren van een informatiezuil biedt diverse mogelijkheden en toepassingen voor uiteenlopende situaties. Deze moderne technologische oplossing kan worden ingezet om op efficiënte wijze informatie te verstrekken aan het publiek in openbare ruimtes, zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations en ziekenhuizen. Ook op events zoals beurzen werkt een informatiezuil perfect om de aandacht te trekken en info te verstrekken. De informatiezuil fungeert als een interactief platform waar mensen snel toegang kunnen krijgen tot relevante gegevens, zoals routebeschrijvingen, openingstijden, nieuwsberichten en evenement informatie. Door de mogelijkheid om multimedia-inhoud te integreren, zoals video's en afbeeldingen, kan de informatiezuil ook worden gebruikt voor promotiedoeleinden en het aantrekken van de aandacht van voorbijgangers. Kortom, het huren van een informatiezuil biedt een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing om informatie te verspreiden en de interactie met het publiek te versterken.

 

Maak een informatiezuil huren compleet met software.

De applicatie bepaalt uiteindelijk wat met de informatiezuil gedaan kan worden. Onze specialisten van Omnivision kunnen een passend advies uitbrengen welke applicaties geschikt zijn voor een informatiezuil. Uiteraard is het mogelijk om ook uw eigen applicatie te installeren op de zuil of de zuil toe te passen als internetzuil i.c.m. SiteKiosk. Vertel ons tijdens je informatieaanvraag of je software wilt, en we doen ons best om samen met jou de beste oplossing te vinden.

 

 

Klik hier voor alle informatiezuilen

Stal hendrix huren van informatiezuil
Proviron huren van informatiezuil
Cyclomedia huren van informatiezuil
Mokobouw huren van informatiezuil
Faircrew Aquarena huren van informatiezuil
ASICS huren van informatiezuil
KAO huren van informatiezuil
Cuccibu huren van informatiezuil
Nationale Carrièrebeurs huren van informatiezuil
Van Heek Medical huren van informatiezuil
klant huren van informatiezuil
World Press Photo huren van informatiezuil
VOS logistics huren van informatiezuil
ANWB logo
ASML logo
Berden mode logo
De Bibliotheek logo
ccv logo
Dr. Jekill & Mr. Hyde logo
Gemeente Eindhoven logo
Heineken logo
Kamer van Koophandel logo
Knauf logo
Koga logo
Marel logo
NHL Hogeschool logo
Motorkleding center logo
Oslo University College of Applied Sciences logo
Primavera Holding logo
Schiphol Airport logo
Technische Universiteit Eindhoven logo
Vencomatic Group logo
Provincie Zeeland logo
stal hendrix logo
proviron logo
Brunswick logo
Cyclomedia
Mokobouw logo
Faircrew gmbh logo
Asics logo
KAO logo
Cuccibu logo
De nationale carrièrebeurs logo
Van Heek Medical logo
Satelliet logo
World Press photo logo

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak