PERSONEEL GEZOCHT

Huur nu een informatiezuil 

De 24” of 32” touchscreens zijn volledig van glas. Dit betekent dat ze ook makkelijk schoon te maken. Uiteraard worden de zuilen op locatie nogmaals schoongemaakt en laten we een set schoonmaakmiddel en doekjes achter.

Naast huur voor enkele dagen kunt u deze zuilen ook huren per maand. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bereik een groter publiek 

Een informatiezuil werkt als een magneet. Je biedt de bezoekers een unieke en informatieve beleving. Activatie in de vorm van spelletjes op de zuil is mogelijk dankzij onze Omnitapps software.

Ook bij huur dezelfde service 

De service die Prestop levert bij een gehuurde zuil is net zo goed als bij een gekochte zuil. Wij garanderen dat alles werkt zoals het moet. Succes verzekerd!

Voordelig kopen na huren 

Is het huren van de informatiezuil goed bevallen en wil je een informatiezuil kopen? Dan trekken we een deel van de huurprijs van de koopprijs af!

Ontdek ons informatiezuilen huuraanbod.

Maak een informatiezuil compleet met software.

De applicatie bepaalt uiteindelijk wat met de informatiezuil gedaan kan worden. Onze specialisten van Omnivision kunnen een passend advies uitbrengen welke applicaties geschikt zijn voor een informatiezuil. Uiteraard is het mogelijk om ook uw eigen applicatie te installeren op de zuil of de zuil toe te passen als internetzuil i.c.m. SiteKiosk

software & contentcreatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding