Buitenzuilen voor Madurodam

Donderdag 26 September 2019

Prestop heeft voor Madurodam een kindvriendelijke buitenzuil met 22” touchscreen ontwikkeld. Inmiddels staan 10 buitenzuilen verspreid door het hele park. Op elke zuil kunnen kinderen gemakkelijk video’s bekijken en vragen beantwoorden, het touchscreen zit namelijk minder hoog dan gebruikelijk.

Op zonnige dagen zorgt het high brightness touchscreen (1600 Nits) ervoor dat het beeld goed zichtbaar is. Aan de voorzijde hebben we de RFID-reader en speakers ingebouwd. De RFID-reader scant de pas en activeert de video of quiz op het scherm en met de speakers is het geluid van de video’s goed hoorbaar. De buitenzuil wordt beschermd tegen corrosie door een extra primer.

 

Case study Madurodam

Bekijk de video van case study van Madurodam over de nieuwe buitenzuilen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over buitenzuilen, informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding