Buitenzuilen voor Madurodam

Woensdag 17 Oktober 2018

Prestop heeft voor Madurodam een kindvriendelijke buitenzuil met 22” touchscreen ontwikkeld en inmiddels staan 10 van deze zuilen verspreid door het hele park. Op elke buitenzuil kunnen kinderen gemakkelijk video’s bekijken en vragen beantwoorden, het touchscreen zit namelijk minder hoog dan gebruikelijk.

Op zonnige dagen zorgt het high brightness touchscreen (1600 Nits) ervoor dat het beeld goed zichtbaar is. Aan de voorzijde hebben we de RFID-reader en speakers ingebouwd. De RFID-reader scant de pas en activeert de video of quiz op het scherm en met de speakers is het geluid van de video’s goed hoorbaar. Om de buitenzuil te beschermen tegen corrosie is deze voorzien van een extra primer.

 

Meer weten? Neem contact op!

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom