RESELLERS GEZOCHT

Buitenzuilen voor Madurodam

Innovatieve ontwikkeling: De buitenzuil van Prestop voor kids

Bij Madurodam hebben we een baanbrekende buitenzuil geïntroduceerd, ontwikkeld door Prestop. Deze buitenzuil is speciaal ontworpen met het oog op kindvriendelijkheid en interactief leren.

Vraag maatwerk aan

Kenmerken van de Buitenzuil

Geavanceerd touchscreen

Het hart van deze buitenzuil is het 22” touchscreen, waar kinderen gemakkelijk video's kunnen bekijken en vragen kunnen beantwoorden. Het touchscreen is bewust op een lagere hoogte geplaatst, waardoor het perfect toegankelijk is voor kinderen van alle leeftijden.

Madurodam buitenzuilen Prestop

Optimale zichtbaarheid

Zelfs op de meest zonnige dagen blijft het beeld duidelijk zichtbaar dankzij het high brightness touchscreen met 1600 Nits. Dit garandeert een ongehinderde kijkervaring, ongeacht de weersomstandigheden.

Interactieve functionaliteiten

Met de ingebouwde RFID-reader kunnen kinderen hun pas scannen, waardoor video's of quizzen automatisch worden geactiveerd. Bovendien zorgen de geïntegreerde speakers voor een helder geluid, waardoor de beleving compleet wordt.

Duurzaamheid en bescherming

Om duurzaamheid te waarborgen, is de buitenzuil voorzien van een extra primer die bescherming biedt tegen corrosie. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de zuil, maar garandeert ook een optimale werking, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Vraag maatwerk aan

Case study Madurodam buitenzuilen Prestop

Case study Madurodam

Bekijk de video van case study van Madurodam over de nieuwe buitenzuilen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak