RESELLERS GEZOCHT

Buwatec schaft 49 inch zuil aan met Omnitapps voor beurzen

Woensdag 05 Juli 2023

Buwatec, een toonaangevend bedrijf op het gebied van opslagtanks en wateroplossingen, heeft onlangs een spannende nieuwe aanwinst aangekondigd. Ze hebben een 49 inch kiosk aangeschaft van Prestop met Omnitapps software erop. Deze innovatieve kiosk zal worden gebruikt op beurzen en evenementen om klanten een interactieve en boeiende ervaring te bieden en de bezoekers meer over het bedrijf te laten weten.

De 49 inch kiosk van Prestop

De 49 inch kiosk van Prestop is een geavanceerd interactief display dat is ontworpen om de aandacht van beursbezoekers te trekken. Met zijn indrukwekkende formaat en heldere beeldkwaliteit biedt het een optimale presentatiemogelijkheid voor Buwatec. De kiosk is uitgerust met Omnitapps software, waarmee Buwatec de inhoud van het scherm kan aanpassen en interactieve functies kan toevoegen.

Interactieve ervaring op beurzen

Met de nieuwe kiosk zal Buwatec in staat zijn om beursbezoekers op een unieke en boeiende manier te betrekken. Ze kunnen interactieve presentaties tonen, video's afspelen, spelletjes spelen en productinformatie delen. Dit stelt potentiële klanten in staat om de producten en diensten van Buwatec beter te begrijpen en een diepere verbinding met het merk te creëren. Afgelopen maand is Buwatec met deze oplossing naar de World Horti Center gegaan.

Prestop 49 inch kiosk met Omnitapps

Omnitapps applicaties voor op de beurs

We hebben een aantal apps ingericht voor Buwatec. Zoals de Survey, zodat bezoekers hun behoeftes kunnen aankaarten en Buwatec inzicht krijgt in hun wensen. De Form, zodat bezoekers hun contactgegevens kunnen achterlaten. De Memo Game, zodat bezoekers spelenderwijs de verschillende producten voorbij zien komen. De Media Timeline, zodat bezoekers de producten van Buwatec in alle rust kunnen bekijken en kunnen inzoomen op de details. En als laatste de Media Swipe, zodat bezoekers op het volledige scherm referentiefoto's kunnen zien.

Bekijk screenshots hieronder en vraag zelf een soortgelijke oplossing aan! Zowel koop als huur mogelijk!

Geïnteresseerd in een informatiezuil voor bij jou op de beurs of showroom?

Bekijk ons aanbod informatiezuilen   verhuuraanbod informatiezuilen   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak