Citadium Caumartin complete makeover inclusief Prestop selfie mirror voor Tommy Jeans

Dinsdag 14 Juli 2020

We zijn er trots op dat we het Citadium Cuamartin hebben voorzien van een van onze interactieve oplossingen. Het gerenoveerde Citadium Caumartin in Parijs winkel heeft nu een 65" selfie mirror voor Tommy Jeans. De 65" 4K UHD multitouch spiegel is voorzien van een verlichte rand en een camera in de muur naast het scherm.

Bezoekers kunnen nu in 360 graden naar zichzelf kijken met deze interactieve spiegel. Het geeft de klant de mogelijkheid om zijn bewegingen met vertraging weer te geven. Het is de persoonlijke catwalk, waar de klant zowel model als toeschouwer is.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de selfie oplossing, interactieve spiegels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding