Eindeloze mogelijkheden met toepassingen van Prestop.

Consumenten, bezoekers aan evenementen en medewerkers op productieafdelingen verwachten interactie op het moment dat zij in aanraking komen met een touch oplossing. De moderne manier van communiceren middels smartphone en tablet ligt hieraan ten grondslag. Het is onze natuur geworden om door middel van aanraking input te geven. Prestop heeft dit al vroeg gesignaleerd en heeft zich gespecialiseerd in professionele touch toepassingen, die niet gebonden zijn aan vormgeving, materiaal of schermformaat. De interactieve toepassingen die Prestop ontwikkelt, zijn standalone te gebruiken, vrijstaand of ingebouwd.

Contactloze scan zuil

Al meer dan 8 jaar is Prestop de leverancier van vele interactieve toepassingen voor Heineken Experience. Zo kan je niet alleen flesje bier met je eigen label bestellen bij de Bottle Your Own maar ook in de lobby tickets bestellen via de ticket bestelzuil.

Uitgerust met twee Full HD displays in portrait en barcodescanner. Als de bezoeker de ticket scant, dan ziet zowel de bezoeker als het personeel of de ticket geldig is en voor hoeveel personen. Geheel contactloos.

voeg toe aan infoaanvraag

Stop & go systeem

Het stop & go systeem zorgt ervoor dat in een nauwe doorgang of bij een deur, waar geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden, mensen om de beurt toch veilig door kunnen lopen. Ongewenste situaties worden hierdoor voorkomen.

Het werkt simpel: bij rood licht stopt de persoon en als er groen licht gegeven wordt mag diegene doorlopen. 

voeg toe aan infoaanvraag

Contactloze ticketprinter

Onze contactloze ticket printer wordt met name ingezet bij onze Queue Management oplossing. Een ticket wordt uitgeprint door je hand bij de printer te houden. Uiteraard kan deze ticket printer worden toegepast i.c.m. met andere applicaties.

voeg toe aan infoaanvraag

Buiten bestelzuilen

Met een buiten bestelzuil biedt je de klanten letterlijk nog meer ruimte om te bestellen. Prestop levert diverse modellen met high brightness scherm, waterdicht, mobiel, etc.

voeg toe aan infoaanvraag

Contactloze interactieve etalage

Net als de contactloze interactieve poster werkt deze oplossing met contactloze knoppen die handen in de buurt registreren. In deze etalage kunnen echter objecten zoals horloges worden geplaatst met een beeldscherm op de achtergrond die door jou kan worden bediend.

voeg toe aan infoaanvraag

Touchpen dispenser

Met een touchpen kun je een touchscreen, self-service kiosk of pinautomaat bedienen zonder het apparaat aan te raken met een vinger. Hiervoor hebben we een dispenser ontwikkeld die automatisch een touchpen vrijgeeft. De touchpen kan zonder contact met de dispenser gepakt worden. De klant hoeft dus niets aan te raken! 

voeg toe aan infoaanvraag

Contactloze interactieve poster

Alle techniek, het scherm en de sensoren, zitten achter glas. Op het glas zit een sticker geplakt welke een soort van inhoudsopgave is. Door je hand voor een bepaalde positie te houden wordt een trigger gegeven aan de player die ervoor zorgt dat er andere content wordt weergegeven.

voeg toe aan infoaanvraag

QR betalingen/invoeren gegevens

Met deze door ons ontwikkelde oplossing wordt het invoeren van de adresgegevens en de betaling uitgevoerd op een mobiele telefoon. Na het scannen van de QR code wordt er een website geopend waarin de gebruiker zijn/haar gegevens kan ingegeven. Voor de demo laten we op het scherm de ingevoerde gegevens. Na akkoord kan er gekozen worden welke bank moet worden toegepast om te betalen. 

voeg toe aan infoaanvraag

COVID-19 Zelftest

In de zelftest worden diverse vragen gesteld om te bepalen of het verstandig is de locatie verder te betreden. De applicatie is zo opgezet zodat deze kan worden aangepast aan de huisstijl. Tevens is het mogelijk om de vragenlijst uit te breiden of aan te passen.

voeg toe aan infoaanvraag

Gebogen touch videowalls

Onze schermen hebben niet alleen een heel dunne bezel, ze kunnen ook zo worden gemaakt dat vormen geen problemen zijn.

voeg toe aan infoaanvraag

Infinity touch videowall

Onze videowall schermen zijn perfect geschikt om naast en boven elkaar te zorgen voor een vrijwel naadloze videowall. Het frameloze design zorgt ervoor dat kosten worden bespaard en de oplossingen er in het geheel strakker uitziet.

voeg toe aan infoaanvraag

Infinity multitouch tafel

Onze videowall schermen zijn uitermate goed geschikt om te gebruiken als touchtafel schermen. Door de dunne bezel lijken de schermen vrijwel naadloos.

voeg toe aan infoaanvraag

OK schermen

Onze touchscreen oplossingen voor operatiekamers worden geintegreerd in de wanden van de betreffende OK. De voorzijde zal volledig bestaan uit glas dat wij in onze eigen cleanroom voorzien van touchfolie. Het voordeel van deze oplossing is dat er geen onnodig grote touchscreens in de OK hangen en dat de voorzijde eenvoudig kan worden schoongemaakt.

voeg toe aan infoaanvraag

Inbouw touchscreen

Inbouw touch displays, ook wel chassis touch displays genoemd, worden gemaakt om te integreren in een wand, tafel of andere meubelen. Prestop levert deze touch screens in een aantal standaard maten: 24", 32", 40" en 55". Maatwerk is echter ook mogelijk, tot wel 92".

voeg toe aan infoaanvraag

Aanmeldzuil

Onze aanmeldzuilen en registratiezuilen maken het voor bezoekers mogelijk om zich ergens aan te melden of te registreren. Deze zuilen kunnen uitgebreid worden met printers, barcode scanners of bijvoorbeeld RFID-readers, al dan niet gekoppeld aan een database.

voeg toe aan infoaanvraag

Incheckzuil

Hotelgasten of bezoekers aan een congres of evenement kunnen zich inchecken via een incheckzuil. De zuil kan worden uitgerust met een bijvoorbeeld een barcode scanner, printer, RFID-reader of paspoortscanner.

voeg toe aan infoaanvraag

Ticket bestelzuil

Met een ticketzuil kunnen bezoekers aan een museum, dierentuin, bioscoop, theater of pretpark het gewenste aantal tickets selecteren en betalen.

voeg toe aan infoaanvraag

Donatiezuil

Met een donatiezuil kun je bezoekers een bedrag naar keuze laten doneren. De transactie verloopt veilig en snel. Ideaal voor goede doelen of als je mensen een project wilt laten sponsoren.

voeg toe aan infoaanvraag

Werkplek kiosk

Meer en meer maken bedrijven gebruik van flex werkplekken. Met de werkplek kiosk kun je bekijken welke werkplekken er vrij op dat moment en deze reserveren.

voeg toe aan infoaanvraag

Flightcase touchscreen

Onze mobiele flightcase touchscreen oplossing maakt het mogelijk om veilig en snel je touchscreen te kunnen verplaatsen en te installeren. Als je de deksel van de kist haalt verschijnt het touchscreen en deze kan zelfs elektrisch in hoogte worden ingesteld. Je hebt alleen een stroompunt nodig om aan de slag te gaan! 

voeg toe aan infoaanvraag

Mobiele donatiezuil

Je goede doel waarvoor geld ingezameld moet worden wil je natuurlijk op zoveel mogelijk goed bezochte plekken inzetten. De mobiele donatiezuil maakt het mogelijk om deze veilig te transporteren met de flightcase waarin deze zal worden geleverd. 

voeg toe aan infoaanvraag

Videobel tv

Breng mensen met elkaar in contact met Saam videobel tv's. De oplossing is gemakkelijk te verplaatsen en kan worden geplaatst op een rolstoellift. Doordat de hoogte van het scherm instelbaar is en de hoek van het scherm kan worden veranderd, is de camera altijd op de persoon gericht.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale receptie zuil

De digitale receptie zuil is een eenvoudig te bedienen toegangspoort voor je bedrijf. Optioneel uitgerust met een ingebouwde microfoon en speaker i.p.v. telefoonhoorn.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale receptie balie

Een onbemande receptie kan uitgerust worden met de digitale receptie. Deze oplossing is zeer geschikt voor kleine bedrijven of bedrijfsverzamelgebouwen.

voeg toe aan infoaanvraag

Buiten behuizingen

Voor publieke ruimten, zoals stations, voetbalstadions etc., produceert Prestop IP65 dichte monitorbehuizingen. Deze zijn vandalismebestendig en bestand tegen stof en regen. Het geharde en eventueel ontspiegelde glas kan ook worden voorzien van Pcap-folie om het glas interactief te maken.

voeg toe aan infoaanvraag

Chauffeurszuil

De chauffeurszuil is een buitenzuil, speciaal geschikt voor het aanmelden of registreren. Extra opties bij deze buitenzuil zijn uitbreiding met intercom, camera en een koppeling met een database.

voeg toe aan infoaanvraag

Weegzuil

De weegzuil versnelt het weegproces binnen de afvalindustrie. Chauffeurs kunnen zelf onbemand vrachten wegen bij de weegkiosk. Prestop werkt hiervoor ook samen met Pieterbas.

voeg toe aan infoaanvraag

Industriezuil

Een industriezuil is volledig stof- en waterdicht en uitgerust met een PCAP edge-to-edge touchscreen. Geschikt voor productiefaciliteiten en (stoffige) industriële omgevingen. Ook leverbaar in roestvrijstaal, voor de voedingsindustrie. En uitbreidbaar met extra opties. Klik hier voor de brochure.

voeg toe aan infoaanvraag

Informatiepunt

Een informatiepunt zorgt voor interactie en activatie, deze kun je natuurlijk ook buiten plaatsen. Deze touch zuilen zijn uitgerust met een RFID-reader en speakers.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfservice informatiepunt

Een selfservice informatiepunt kan in een openbare ruimte worden ingezet van een luchthaven, lobby of ontvangsthal, ook als aanmeldzuil. Uitbreidbaar met barcode scanner, microfoon, speakers, webcam of videochat. Prestop adviseert graag passende apparatuur en software.

voeg toe aan infoaanvraag

Infozuil

Een infozuil kan worden ingezet binnen het intranet van de onderneming, lobby, ontvangsthal of een openbare locatie. Prestop levert diverse modellen en adviseert bijpassende software.

voeg toe aan infoaanvraag

Informatiezuil met dispenser

Een informatiezuil met ingebouwde dispenser biedt gebruikers de mogelijkheid om hun handen te desinfecteren voor het gebruik van het de zuil. De informatiezuil biedt bezoekers de mogelijkheid om zelf informatie op te vragen. Activatie in de vorm van spelletjes op de zuil is mogelijk met onze Omnitapps software.

voeg toe aan infoaanvraag

Registratiezuil

Een registratiezuil kan ook worden uitgerust met een publiekbestendig keyboard. Op deze manier kunnen bezoekers aan een productiefaciliteit of school zich registreren.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfservice kiosk

Op een selfservice kiosk kunnen klanten via een afgeschermde webshop het assortiment bekijken, een barcode scannen en de bestelde artikelen direct afrekenen. 

voeg toe aan infoaanvraag

Informatiezuil met objectherkenning en RFID

Informatiezuil met twee touchscreens en custom objectherkenning met RFID.

voeg toe aan infoaanvraag

Wayfindingzuil buiten

De wayfindingzuil kan ook buiten toegepast worden voor weergave van interactieve stadsplattegrond, OV-informatie of informatiepunt voor toeristische VVV informatie.

voeg toe aan infoaanvraag

OV informatiezuil

Toon reisinformatie aan reizigers op de OV informatiezuil. De zuilen zijn uitgerust met een high brightness display met een lichtsensor welke zorgt dat de helderheid automatisch wordt geregeld.

voeg toe aan infoaanvraag

Toeristische informatiezuil

Toon relevante informatie aan toeristen via de toeristische informatiezuil. Denk bijvoorbeeld aan nieuws, activiteiten, geschiedenisitems en fiets- en wandelroutes.

voeg toe aan infoaanvraag

Bestelzuil

Op een bestelzuil kunnen klanten via het touchscreen het assortiment bekijken, een barcode scannen en artikelen direct of bij de kassa afrekenen. 

voeg toe aan infoaanvraag

Bar / club inspiratie spiegel

De gast kan de interactieve spiegel gebruiken waarvoor spiegels zijn bedoeld maar kan ook bijvoorbeeld het laatste eventnieuws en info over afwijkende openingstijden bekijken.

voeg toe aan infoaanvraag

Hotelkamer spiegel

De gast heeft de keuze uit een interactieve spiegel of tv kijken. Met aanraking van het touchscreen kan de gast interactief door het roomservice menu bladeren en zelfs bestellen.

voeg toe aan infoaanvraag

Beeldtafel

Met een beeldtafel kun je met meerdere personen de discussie voeren over video’s, afbeeldingen of andere content. Op deze manier bevorder je de non-verbale communicatie.

voeg toe aan infoaanvraag

Boardroom digibord

Een smartboard of digiboard kan ook verwerkt worden in een RVS behuizing of achter glas voorzien van PCAP-touch.

voeg toe aan infoaanvraag

Boardroom presentatie videowall

Saaie vergaderingen behoren tot het verleden. Met de Boardroom Presentatie Videowall van Prestop kan dat. Het scherm kan toegepast worden als interactief presentatiemiddel of als 'collaboration tool', waarmee interactief samengewerkt kan worden.

voeg toe aan infoaanvraag

Coffee table

De coffee table is uitstekend geschikt voor plaatsing in een lobby of ontvangsthal. Laat bezoekers informatie opzoeken met interactieve presentatie met eigen content.

voeg toe aan infoaanvraag

Collaboration display

Een collaboration display is veelal uitgerust met videoconferencing. Gebruikers kunnen samen brainstormen en online presentaties volgen. Wij zijn specialist in maatwerk displays.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale abri

Een digitale abri of poster is uitgerust met een high brightness display en kan enkel of dubbelzijdig zijn uitgevoerd. Content zoals afbeeldingen en video's wordt remote geüpload.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale etalageposter

We hebben verschillende technieken om een digitale etalage interactief te maken. Deze schermen kunnen we ook voorzien van op maat gemaakte behuizingen met raamspeakers.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale poster oplossing

We hebben verschillende touchscreens op statief, deze kunnen ingezet worden als digitale posteroplossing. Bezoekers kunnen zo het programma en bijbehorende content bekijken.

voeg toe aan infoaanvraag

Collaboration room

In de collaboration ruimte heeft u de beschiking over de Collaboration table en ondersteuning van onze productmanagers.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale showroom

Met een digital showroom kun je in de inkoopfase van bijvoorbeeld fashion de fysieke samples vervangen en volledig overstappen op de digitale vorm van presenteren. Wij leveren hiervoor de techniek en applicaties.

voeg toe aan infoaanvraag

Easy order kiosk

Een easy order kiosk kan worden ingezet in fastfood restaurants (QSR). Deze turnkey oplossing reduceert het aantal kassapunten, vergroot de omzet en verkort wachtrijen.

voeg toe aan infoaanvraag

Mood board table

Met de mood board table kun je met collega's en klanten efficiënt, effectief en interactief samenwerken, presenteren, tekenen, een moodboard creëren en gegevens delen.

voeg toe aan infoaanvraag

Dementia

Een touchscreen tafel gecombineerd met de dementia app kan ervoor zorgen dat mensen met dementie plaatjes of videobeelden herkennen.

voeg toe aan infoaanvraag

Endless aisle / shopping wall

Een videowall is perfect in te zetten als verlengstuk binnen de fysieke winkelomgeving. Een eindeloos schap vol producten waar de klant naar believen doorheen kan swipen, informatie kan opvragen en zelfs kan bestellen. De Endless Aisle of Shopping Wall dicht de kloof tussen online en offline winkelen en zorgt voor een maximale conversie op de winkelvloer. Prestop levert deze schermen in verschillende inbouw, opbouw of standalone uitvoeringen.

voeg toe aan infoaanvraag

Enquêtezuil

Via het touchscreen op de enquêtezuil kunnen bezoekers hun ervaringen en meningen makkelijk delen. Een enquête is makkelijk zelf samen te stellen, voorzien van eigen geluidsfragmenten, foto's en video. Op deze manier krijg je snel en efficiënt inzicht in de ervaringen van de bezoekers.

voeg toe aan infoaanvraag

Experience center

Een experience centre kan tegenwoordig niet meer zonder interactieve toepassingen, denk hier bijvoorbeeld aan een timeline, referentie videowall, lobbytafel, kidscorner en informatiezuil.

voeg toe aan infoaanvraag

Games table

Wij ontwikkelen Omnitapps games welke aangepast kunnen worden aan eigen huisstijl en waarmee via een onscreen keyboard gegevens kunnen worden ingevoerd.

voeg toe aan infoaanvraag

Hotel lobby / lift mirror

Een hotel lobby of een lift is ook een locatie waar de gast het laatste nieuws kan bekijken, info over events kan opzoeken en bijvoorbeeld het menu interactief kan raadplegen.

voeg toe aan infoaanvraag

Interactieve paskamer spiegel

Door een paskamer in te richten met RFID wordt via de spiegel weergeven wat de klant aan kleding bij zich heeft. De klant kan aan een medewerker of via het touchscreen info aanvragen.

voeg toe aan infoaanvraag

Interactieve spiegel met touch shelf

Interactieve spiegel met een 32" portrait touchscreen en 29" touch shelf. Dit is dé nieuwste interactieve spiegel!

voeg toe aan infoaanvraag

Interactief whiteboard

De Omnitapps Whiteboard app heeft de nodige functionaliteiten van een whiteboard en is ook op andere schermen is te gebruiken.

voeg toe aan infoaanvraag

Interactieve narrowcasting

Laat klanten gelijktijdig zelfstandig door uw aanbod bladeren. De content wordt dmv een narrowcasting CMS verstuurd naar de players om de interactieve videowalls aan te sturen.

voeg toe aan infoaanvraag

Kids corner

Een touchscreen icm Omnitapps Games biedt kinderen de veel vermaak.

voeg toe aan infoaanvraag

Kinder touchscreen tafel

Personaliseer je eigen kids touchtafel. Deze kinder touchtafel wordt geleverd met onze Omnitapps Games, waarmee je de games kunt customizen.

voeg toe aan infoaanvraag

Loyalty card zuil

Met een loyalty card zuil kan de bezoeker aan een casino, winkel, fitness center of sporthal zich registreren, punten verzamelen en/of coupons of kortingsbonnen uitprinten.

voeg toe aan infoaanvraag

Menukaartzuil

Een digitale menukaart biedt de gebruiker de mogelijkheid om interactief te bladeren door het menu, video’s te bekijken of indien gewenst direct te reserveren. Het is ook mogelijk om via de zuil te laten bestellen.

voeg toe aan infoaanvraag

Museumtafel

Met de museumtafel kunnen musea interactief hun collectie toegankelijk maken voor de bezoekers.

voeg toe aan infoaanvraag

Objectherkenning tafel

De objectherkenning tafel is dé combinatie van een vooruitstrevend design met briljante multitouch-technologie. Deze tafel maakt het mogelijk dat meerdere mensen tegelijkertijd kunnen communiceren en content kunnen delen via TAGs. Voor elke omgeving: van retail tot corporate en van zorginstellingen tot musea.

voeg toe aan infoaanvraag

Ontvangsthal welkomstscherm

Een ontvangstruimte mag weer luxe uitstralen. 'You never get a second chance to make a first impression' luidt het gezegde. Met een een interactief welkomstscherm van Prestop worden bezoekers welkom geheten, kunnen zij zelf navigeren door foto's, films en pdf documenten en kunnen ze kennis nemen van het bedrijf. Interactieve welkomstschermen geven blijk van goed gastheerschap.

voeg toe aan infoaanvraag

Opbouw/Desktop < 32” touch displays

Prestop levert touch displays van de merken Elo, iiyama en 3M, maar biedt ook een eigen lijn aan. Denk bijvoorbeeld aan 32" 4K monitoren of 24" widescreen touch displays zonder knoppen of schakelaars.

voeg toe aan infoaanvraag

Overlay / touchskin

Prestop produceert touch overlays / touchskins voor alle populaire professionele monitoren. Zo valt er van een standaard scherm eenvoudig een touchdisplay te maken. De overlays zijn robuust uitgevoerd, uitstekend afgewerkt en van hoge kwaliteit. Prestop produceert in de Clean Room deze overlays in staal, voorzien van gehard glas, met Pcap of IR touch technologie. Tot onze klanten behoren de merken Panasonic en Samsung.

voeg toe aan infoaanvraag

Presentatietafel

Presenteren, tekenen, informeren: de presentatietafel brengt interactiviteit naar elke omgeving. Ideaal voor op kantoor, in de showroom, beurs of event.

voeg toe aan infoaanvraag

Productselector zuil

Een productselector zuil kan de klant of winkelmedewerker helpen om de juiste keuze te maken. De productselector kan een offline applicatie of een afgeschermde website zijn.

voeg toe aan infoaanvraag

Referentie videowall

Met een referentie videowall toon je op een interactieve manier alle referenties op een wereldkaart gevuld met foto's, video's en logo's van jouw klanten. Leverbaar in verschillende formaten.

voeg toe aan infoaanvraag

Restaurant touchscreen tafel

Al onze touchscreen tafels zijn uitgerust met edge-to-edge touch. Dit betekent geen naden langs een ingebouwde display, maar een scherm achter een waterdicht touchscreen.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfie mirror

Bekijk jezelf in 360 graden met deze interactieve spiegel. Het geeft de klant de mogelijkheid om beweging met uitstel weer te geven. Het is de persoonlijke catwalk, waarbij de klant zowel model als toeschouwer is.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfiezuil

Blije gezichten en een mooie manier om traffic en leads te genereren! De selfiezuil werkt als een magneet op bezoekers van alle leeftijden. Gebruikers kunnen hun selfies naar hun eigen e-mailadres sturen, uitprinten of bekijken op een website. Deze selfiezuil is zowel te koop als te huur.

voeg toe aan infoaanvraag

Self ordering kiosk

In showrooms, bedrijfsrestaurants, pompstations en ook in winkels worden self ordering kiosks steeds meer toegepast. Uit te breiden met pin, scanner, printer en signage scherm.

voeg toe aan infoaanvraag

Taxi bestelzuil

Met de taxi bestelzuil ontlast je het personeel achter de balie, verkort je wachttijden en zorg je ervoor dat de reiziger direct in contact komt met een betrouwbare taxicentrale.

voeg toe aan infoaanvraag

Timeline videowall

Toon een chronologisch overzicht van je bedrijfshistorie, productlijn of jaarboek op een interactieve manier met de timeline app. Ideaal in een ontvangsthal of experience center.

voeg toe aan infoaanvraag

Toiletruimte hotel / restaurant

Gasten kunnen de interactieve spiegel gebruiken als gewone spiegel, maar de spiegel kan ook worden ingezet om informatie over het hotel of restaurant te tonen.

voeg toe aan infoaanvraag

Touch shelf

Verhoog de shopping experience met een touch shelf, 's werelds eerste interactieve 'schap' met een 29" longstretched touchscreen.

voeg toe aan infoaanvraag

Touchscreen met ophangbeugel

De touchscreens van Prestop  zijn tegen scherpe prijzen alleen te huren bij zelf ophalen en terugbrengen. Uiteraard worden de schermen geleverd met een ophangbeugel en in een flightcase. 

voeg toe aan infoaanvraag

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding