Eindeloze mogelijkheden met toepassingen van Prestop.

Consumenten, bezoekers aan evenementen en medewerkers op productieafdelingen verwachten interactie op het moment dat zij in aanraking komen met een touch oplossing. De moderne manier van communiceren middels smartphone en tablet ligt hieraan ten grondslag. Het is onze natuur geworden om door middel van aanraking input te geven. Prestop heeft dit al vroeg gesignaleerd en heeft zich gespecialiseerd in professionele touch toepassingen, die niet gebonden zijn aan vormgeving, materiaal of schermformaat. De interactieve toepassingen die Prestop ontwikkelt, zijn standalone te gebruiken, vrijstaand of ingebouwd.

Aanmeldzuil

Onze aanmeldzuilen en registratiezuilen maken het voor bezoekers mogelijk om zich ergens aan te melden of te registreren. Deze zuilen kunnen uitgebreid worden met RFID-readers en barcode scanners, al dan niet gekoppeld aan een database.

voeg toe aan infoaanvraag

Auto occasion zuil

Een eenvoudige applicatie die gemakkelijk te beheren is en zorgt dat de klant zelf door de specificaties kan “browsen”. Deze digitale zuil werkt zonder internet en daarom ideaal voor beurzen.

voeg toe aan infoaanvraag

Bar / club inspiratie spiegel

De gast kan de interactieve spiegel gebruiken waarvoor spiegels zijn bedoeld maar kan ook bijvoorbeeld het laatste eventnieuws en info over afwijkende openingstijden bekijken.

voeg toe aan infoaanvraag

Beeldtafel

Met een beeldtafel kun je met meerdere personen de discussie voeren over video’s, afbeeldingen of andere content. Op deze manier bevorder je de non-verbale communicatie.

voeg toe aan infoaanvraag

Bestelzuil

Op een bestelzuil kunnen klanten via het touchscreen het assortiment bekijken, een barcode scannen en artikelen direct of bij de kassa afrekenen. 

voeg toe aan infoaanvraag

Collaboration room

In de collaboration ruimte heeft u de beschiking over de Collaboration table en ondersteuning van onze productmanagers.

voeg toe aan infoaanvraag

Collaboration display

Een collaboration display is veelal uitgerust met videoconferencing. Gebruikers kunnen samen brainstormen en online presentaties volgen. Wij zijn specialist in maatwerk displays.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfservice informatiepunt

Een selfservice informatiepunt kan in een openbare ruimte worden ingezet van een luchthaven, lobby of ontvangsthal. Ook uitbreidbaar met barcode scanner, microfoon, speakers, webcam of videochat. Prestop adviseert graag passende apparatuur en software.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfservice kiosk

Op een selfservice kiosk kunnen klanten via een afgeschermde webshop het assortiment bekijken, een barcode scannen en de bestelde artikelen direct afrekenen. 

voeg toe aan infoaanvraag

Boardroom digibord

Een smartboard of digiboard kan ook verwerkt worden in een RVS behuizing of achter glas voorzien van PCAP-touch.

voeg toe aan infoaanvraag

Boardroom presentatie videowall

Saaie vergaderingen behoren tot het verleden. Met de Boardroom Presentatie Videowall van Prestop kan dat. Het scherm kan toegepast worden als interactief presentatiemiddel of als 'collaboration tool', waarmee interactief samengewerkt kan worden.

voeg toe aan infoaanvraag

Referentie videowall

Met een referentie videowall toon je op een interactieve manier alle referenties op een wereldkaart gevuld met foto's, video's en logo's van jouw klanten. Leverbaar in verschillende formaten.

voeg toe aan infoaanvraag

Timeline videowall

Toon een chronologisch overzicht van je bedrijfshistorie, productlijn of jaarboek op een interactieve manier met de timeline app. Ideaal in een ontvangsthal of experience centre.

voeg toe aan infoaanvraag

Chauffeurszuil

De chauffeurszuil is een buitenzuil, speciaal geschikt voor het aanmelden of registreren. Extra opties bij deze buitenzuil zijn uitbreiding met intercom, camera en een koppeling met een database.

voeg toe aan infoaanvraag

Coffee table

De coffee table is uitstekend geschikt voor plaatsing in een lobby of ontvangsthal. Laat bezoekers informatie opzoeken met interactieve presentatie met eigen content.

voeg toe aan infoaanvraag

Mood board table

Met de mood board table kun je met collega's en klanten efficiënt, effectief en interactief samenwerken, presenteren, tekenen, een moodboard creëren en gegevens delen.

voeg toe aan infoaanvraag

Dementia

Een touchscreen tafel gecombineerd met de dementia app kan ervoor zorgen dat mensen met dementie plaatjes of videobeelden herkennen.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale abri

Een digitale abri of poster is uitgerust met een high brightness display en kan enkel of dubbelzijdig zijn uitgevoerd. Content zoals afbeeldingen en video's wordt remote geüpload.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale etalageposter

We hebben verschillende technieken om een digitale etalage interactief te maken. Deze schermen kunnen we ook voorzien van op maat gemaakte behuizingen met raamspeakers.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale poster oplossing

We hebben verschillende touchscreens op statief, deze kunnen ingezet worden als digitale posteroplossing. Bezoekers kunnen zo het programma en bijbehorende content bekijken.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale receptie balie

Een onbemande receptie kan uitgerust worden met de digitale receptie. Deze oplossing is zeer geschikt voor kleine bedrijven of bedrijfsverzamelgebouwen.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale receptie zuil

De digitale receptie zuil is een eenvoudig te bedienen toegangspoort voor je bedrijf. Optioneel uitgerust met een ingebouwde microfoon en speaker ipv telefoonhoorn.

voeg toe aan infoaanvraag

Digitale showroom

Met een digital showroom kun je in de inkoopfase van bijvoorbeeld fashion de fysieke samples vervangen en volledig overstappen op de digitale vorm van presenteren. Wij leveren hiervoor de techniek en applicaties.

voeg toe aan infoaanvraag

Donatiezuil

Met een donatiezuil kun je bezoekers een bedrag naar keuze laten doneren. De transactie verloopt veilig en snel via de pinautomaat. Ideaal voor goede doelen of als je mensen een project wilt laten sponsoren.

voeg toe aan infoaanvraag

Easy order kiosk

Een easy order kiosk kan worden ingezet in fastfood restaurants (QSR). Deze turnkey oplossing reduceert het aantal kassapunten, vergroot de omzet en verkort wachtrijen.

voeg toe aan infoaanvraag

Endless aisle / shopping wall

Een videowall is perfect in te zetten als verlengstuk binnen de fysieke winkelomgeving. Een eindeloos schap vol producten waar de klant naar believen doorheen kan swipen, informatie kan opvragen en zelfs kan bestellen. De Endless Aisle of Shopping Wall dicht de kloof tussen online en offline winkelen en zorgt voor een maximale conversie op de winkelvloer. Prestop levert deze schermen in verschillende inbouw, opbouw of standalone uitvoeringen.

voeg toe aan infoaanvraag

Enquêtezuil

Via het touchscreen op de enquêtezuil kunnen bezoekers hun ervaringen en meningen makkelijk delen. Een enquête is makkelijk zelf samen te stellen, voorzien van eigen geluidsfragmenten, foto's en video. Op deze manier krijg je snel en efficiënt inzicht in de ervaringen van de bezoekers.

voeg toe aan infoaanvraag

Experience center

Een experience centre kan tegenwoordig niet meer zonder interactieve toepassingen, denk hier bijvoorbeeld aan een timeline, referentie videowall, lobbytafel, kidscorner en informatiezuil.

voeg toe aan infoaanvraag

Games table

Wij ontwikkelen Omnitapps games welke aangepast kunnen worden aan eigen huisstijl en waarmee via een onscreen keyboard gegevens kunnen worden ingevoerd.

voeg toe aan infoaanvraag

Hotelkamer spiegel

De gast heeft de keuze uit een interactieve spiegel of tv kijken. Met aanraking van het touchscreen kan de gast interactief door het roomservice menu bladeren en zelfs bestellen.

voeg toe aan infoaanvraag

Hotel lobby / lift mirror

Een hotel lobby of een lift is ook een locatie waar de gast het laatste nieuws kan bekijken, info over events kan opzoeken en bijvoorbeeld het menu interactief kan raadplegen.

voeg toe aan infoaanvraag

Inbouw touchscreen

Inbouw touch displays, ook wel chassis touch displays genoemd, worden gemaakt om te integreren in een wand, tafel of andere meubelen. Prestop levert deze touch screens in een aantal standaard maten: 32", 40" en 55". Maatwerk is echter ook mogelijk, tot wel 92".

voeg toe aan infoaanvraag

Incheckzuil

Hotelgasten of bezoekers aan een congres of evenement kunnen zich inchecken via een incheckzuil. De zuil kan worden uitgerust met een paspoortscanner of RFID-reader.

voeg toe aan infoaanvraag

Informatiepunt

Een informatiepunt zorgt voor interactie en activatie, deze kun je natuurlijk ook buiten plaatsen. Deze touch zuilen zijn uitgerust met een RFID-reader en speakers.

voeg toe aan infoaanvraag

Interactief whiteboard

De Omnitapps Whiteboard app heeft de nodige functionaliteiten van een whiteboard en is ook op andere schermen is te gebruiken.

voeg toe aan infoaanvraag

Interactieve narrowcasting

Laat klanten gelijktijdig zelfstandig door uw aanbod bladeren. De content wordt dmv een narrowcasting CMS verstuurd naar de players om de interactieve videowalls aan te sturen.

voeg toe aan infoaanvraag

Interactieve paskamer spiegel

Door een paskamer in te richten met RFID wordt via de spiegel weergeven wat de klant aan kleding bij zich heeft. De klant kan aan een medewerker of via het touchscreen info aanvragen.

voeg toe aan infoaanvraag

Infozuil

Een infozuil kan worden ingezet binnen het intranet van de onderneming, lobby, ontvangsthal of een openbare locatie. Prestop levert diverse modellen en adviseert bijpassende software.

voeg toe aan infoaanvraag

Kinder touchscreen tafel

Personaliseer je eigen kids touchtafel. Deze kinder touchtafel wordt geleverd met onze Omnitapps Games, waarmee je de games kunt customizen.

voeg toe aan infoaanvraag

Loyalty card zuil

Met een loyalty card zuil kan de bezoeker aan een casino, winkel, fitness center of sporthal zich registreren, punten verzamelen en/of coupons of kortingsbonnen uitprinten.

voeg toe aan infoaanvraag

Menukaartzuil

Een digitale menukaart biedt de gebruiker de mogelijkheid om interactief te bladeren door het menu, video’s te bekijken of indien gewenst direct te reserveren. Het is ook mogelijk om via de zuil te laten bestellen.

voeg toe aan infoaanvraag

Kids corner

Een touchscreen icm Omnitapps Games biedt kinderen de veel vermaak.

voeg toe aan infoaanvraag

Museumtafel

Met de museumtafel kunnen musea interactief hun collectie toegankelijk maken voor de bezoekers.

voeg toe aan infoaanvraag

OK schermen

In onze cleanroom wordt het glas gelamineerd welke wordt gebruikt om OK schermen interactief te maken. Voordeel is dat alle techniek en warmte buiten de OK blijft.

voeg toe aan infoaanvraag

Ontvangsthal welkomstscherm

Een ontvangstruimte mag weer luxe uitstralen. 'You never get a second chance to make a first impression' luidt het gezegde. Met een een interactief welkomstscherm van Prestop worden bezoekers welkom geheten, kunnen zij zelf navigeren door foto's, films en pdf documenten en kunnen ze kennis nemen van het bedrijf. Interactieve welkomstschermen geven blijk van goed gastheerschap.

voeg toe aan infoaanvraag

OV informatiezuil

Toon reisinformatie aan reizigers op de OV informatiezuil. De zuilen zijn uitgerust met een high brightness display met een lichtsensor welke zorgt dat de helderheid automatisch wordt geregeld.

voeg toe aan infoaanvraag

Productselector zuil

Een productselector zuil kan de klant of winkelmedewerker helpen om de juiste keuze te maken. De productselector kan een offline applicatie of een afgeschermde website zijn.

voeg toe aan infoaanvraag

Registratiezuil

Een registratiezuil kan ook worden uitgerust met een publiekbestendig keyboard. Op deze manier kunnen bezoekers aan een productiefaciliteit of school zich registreren.

voeg toe aan infoaanvraag

Restaurant touchscreen tafel

Al onze touchscreen tafels zijn uitgerust met edge-to-edge touch. Dit betekent geen naden langs een ingebouwde display, maar een scherm achter een waterdicht touchscreen.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfie mirror

Bekijk jezelf in 360 graden met deze interactieve spiegel. Het geeft de klant de mogelijkheid om beweging met uitstel weer te geven. Het is de persoonlijke catwalk, waarbij de klant zowel model als toeschouwer is.

voeg toe aan infoaanvraag

Selfiezuil

Blije gezichten en een mooie manier om traffic en leads te genereren! De selfiezuil werkt als een magneet op bezoekers van alle leeftijden. Gebruikers kunnen hun selfies naar hun eigen e-mailadres sturen, uitprinten of bekijken op een website. Deze selfiezuil is zowel te koop als te huur.

voeg toe aan infoaanvraag

Self ordering kiosk

In showrooms, bedrijfsrestaurants, pompstations en ook in winkels worden self ordering kiosks steeds meer toegepast. Uit te breiden met pin, scanner, printer en signage scherm.

voeg toe aan infoaanvraag

Taxi bestelzuil

Met de taxi bestelzuil ontlast je het personeel achter de balie, verkort je wachttijden en zorg je ervoor dat de reiziger direct in contact komt met een betrouwbare taxicentrale.

voeg toe aan infoaanvraag

Ticket bestelzuil

Met een ticketzuil kunnen bezoekers aan een museum, dierentuin, bioscoop, theater of pretpark het gewenste aantal tickets selecteren en betalen.

voeg toe aan infoaanvraag

Toeristische informatiezuil

Toon relevante informatie aan toeristen via de toeristische informatiezuil. Denk bijvoorbeeld aan nieuws, activiteiten, geschiedenisitems en fiets- en wandelroutes.

voeg toe aan infoaanvraag

Toiletruimte hotel / restaurant

Gasten kunnen de interactieve spiegel gebruiken als gewone spiegel, maar de spiegel kan ook worden ingezet om informatie over het hotel of restaurant te tonen.

voeg toe aan infoaanvraag

Touchscreen met ophangbeugel

De touchscreens van Prestop  zijn tegen scherpe prijzen alleen te huren bij zelf ophalen en terugbrengen. Uiteraard worden de schermen geleverd met een ophangbeugel en in een flightcase. 

voeg toe aan infoaanvraag

Wayfindingzuil buiten

De wayfindingzuil kan ook buiten toegepast worden voor weergave van interactieve stadsplattegrond, OV-informatie of informatiepunt voor toeristische VVV informatie.

voeg toe aan infoaanvraag

Weegzuil

De weegzuil versnelt het weegproces binnen de afvalindustrie. Chauffeurs kunnen zelf onbemand vrachten wegen bij de weegkiosk. Prestop werkt hiervoor ook samen met Pieterbas.

voeg toe aan infoaanvraag

Presentatietafel

Presenteren, tekenen, informeren: de presentatietafel brengt interactiviteit naar elke omgeving. Ideaal voor op kantoor, in de showroom, beurs of event.

voeg toe aan infoaanvraag

Opbouw/Desktop < 32” touch displays

Prestop levert touch displays van de merken Elo, iiyama en 3M, maar biedt ook een eigen lijn aan. Denk bijvoorbeeld aan 32" 4K monitoren of 24" widescreen touch displays zonder knoppen of schakelaars.

voeg toe aan infoaanvraag

Overlay / touchskin

Prestop produceert touch overlays / touchskins voor alle populaire professionele monitoren. Zo valt er van een standaard scherm eenvoudig een touchdisplay te maken. De overlays zijn robuust uitgevoerd, uitstekend afgewerkt en van hoge kwaliteit. Prestop produceert in de Clean Room deze overlays in staal, voorzien van gehard glas, met Pcap of IR touch technologie. Tot onze klanten behoren de merken Panasonic en Samsung.

voeg toe aan infoaanvraag

Buiten behuizingen

Voor publieke ruimten, zoals stations, voetbalstadions etc., produceert Prestop IP65 dichte monitorbehuizingen. Deze zijn vandalismebestendig en bestand tegen stof en regen. Het geharde en eventueel ontspiegelde glas kan ook worden voorzien van Pcap-folie om het glas interactief te maken.

voeg toe aan infoaanvraag

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom