RESELLERS GEZOCHT

Connect D

Verbeter je bezoekerservaring met op maat gemaakte aanmeldzuilen

Door de groeiende vraag naar efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen, kiezen steeds meer softwarepartijen voor op maat gemaakte zuilen van Prestop. Een recente partner uit Nederland die gespecialiseerd is in gebouwautomatisering en intelligente parkeeroplossingen, Custom D, heeft ook de voordelen van deze zuilen erkend.

Vraag maatwerk aan

Eenvoudige aanmelding vanuit je auto

De custom aanmeldzuilen van Prestop bieden een naadloze ervaring voor bezoekers die zich vanuit hun auto willen aanmelden. Met behulp van de touchapplicatie en een geïntegreerde RFID-lezer kunnen bezoekers zich moeiteloos registreren en toegang krijgen tot de gewenste locatie.

Geavanceerde technologie voor optimaal gebruiksgemak

Elke zuil is uitgerust met geavanceerde technologieën om de gebruikerservaring te verbeteren. Het speciale high brightness, bonded glass touchscreen zorgt voor een heldere en duidelijke weergave, zelfs in fel zonlicht. Bovendien zorgt de klimaatbeheersing ervoor dat de zuil optimaal presteert, ongeacht de weersomstandigheden.

Vraag maatwerk aan

Toekomstgerichte oplossingen voor diverse sectoren

De veelzijdigheid van de op maat gemaakte aanmeldzuilen maakt ze geschikt voor verschillende sectoren en toepassingen. Of het nu gaat om toegangscontrole bij parkeerfaciliteiten, informatievoorziening op evenementen, of zelfs als interactief aanmeldkiosk in openbare ruimtes, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ondersteun je bezoekers en verbeter je dienstverlening

Door te kiezen voor op maat gemaakte informatiezuilen van Prestop investeer je niet alleen in de verbetering van de bezoekerservaring, maar ook in de efficiëntie van je dienstverlening. Bied je bezoekers het gemak en de snelheid die ze verdienen, terwijl je tegelijkertijd je bedrijfsprocessen optimaliseert.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak