RESELLERS GEZOCHT

De Schaapskooi: De laatste van de informatiezuilen voor de TIP Meierijstad

Woensdag 19 April 2023

Prestop informatiezuilen - Dé manier om Meierijstad te ontdekken

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en stressvrije manier om de regio Meierijstad te ontdekken, dan zijn de Prestop informatiezuilen de perfecte oplossing. Deze zuilen bieden bezoekers een veilige weergave van alleen de website bezoekmeierijstad.nl en slaan geen cookies op. De laatste van de 18 zuilen is vandaag geïnstalleerd in De Schaapskooi in Schijndel. De Schaapskooi Schijndel is een ontmoetingsplek waarvandaan men te voet of per fiets het Wijboschbroek en het Nationaal Landschap Het Groene Woud kan verkennen.

Eenvoudige navigatie

De Prestop informatiezuilen zijn uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface en bieden bezoekers de mogelijkheid om gemakkelijk door de website te navigeren. Alle informatie over de regio is beschikbaar, waaronder fiets- en wandelroutes, culinaire hoogstandjes en culturele activiteiten. Zo kan je als bezoeker optimaal genieten van al het moois dat Meierijstad te bieden heeft.

Veilige weergave

Een groot voordeel van de Prestop informatiezuilen is dat ze een veilige weergave bieden van alleen de website bezoekmeierijstad.nl. De zuilen zijn beschermd via SiteKiosk en slaan geen cookies op, waardoor de privacy van de bezoeker wordt gewaarborgd. Dit biedt een veilige en betrouwbare manier om de regio te ontdekken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je online veiligheid en privacy.

Ontzorging van de klant

Prestop biedt niet alleen informatiezuilen aan, maar zorgt ook voor de installatie en bestickering ervan. Hiermee worden de klanten volledig ontzorgd en wordt gezorgd voor een stressvrije en gemakkelijke totaaloplossing. Zo kan TIP Meierijstad zich volledig richten op het aanbieden van de beste ervaring voor hun bezoekers.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en stressvrije manier om de regio Meierijstad te ontdekken, dan zijn de Prestop informatiezuilen de ideale oplossing. Deze zuilen bieden een veilige weergave van alleen de website bezoekmeierijstad.nl en zijn voorzien van een intuïtieve gebruikersinterface om gemakkelijk door de website te navigeren. Bovendien biedt Prestop een totaaloplossing met installatie en bestickering, zodat klanten volledig worden ontzorgd. Bezoek Meierijstad en ontdek alles wat deze prachtige regio te bieden heeft!

 

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden met informatiezuilen voor jouw gemeente?

bekijk ons koop-aanbod informatiezuilen   bekijk ons huuraanbod informatiezuilen   sitekiosk

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak