Ben jij onze nieuwe collega?

Digitale receptie met handgel dispenser bij Eazit

Dinsdag 25 Augustus 2020

Eazit is een jong bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van Telefonie, ICT en Internet. Zij hebben nu een mooie digitale receptie met een contactloze handgel dispenser. Voortaan kunnen hun bezoekers zichzelf melden aan de zuil en contact opnemen met degene waarmee ze een afspraak hebben. De aanmeldzuil heeft een speaker, camera en een ingebouwde desinfectiegel dispenser. Van tevoren en naderhand gebruik van het touchscreen kunnen de bezoekers hun handen ontsmetten. 

Voor de software is gebruik gemaakt van de digitale receptie software. Hiervoor heeft Omnitapps de digitale receptie zo ingericht, dat de software de eigen branding van Eazit heeft. 

 

De features

Meer informatie

Wil je meer informatie over aanmeldzuilendispensers of interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding