PERSONEEL GEZOCHT

Drive thru kiosk

Donderdag 17 Juni 2021

Drive-thru oplossing 

Happy Garden betreft een wereldkeuken concept uit Kampen. Het restaurant beschikt over 600 zitplaatsen en een Drive-Thru. Hier kunnen gerechten vanuit de auto worden besteld en kunnen vooraf, vanaf huis, bestelde gerechten worden afgehaald.

Deze partner heeft de complete keuken automatisering en afhandeling van de bestellingen voor Happy Garden geleverd. Met hun product maakt deze partner het mogelijk dat gasten in de zaak zelf kunnen bestellen via bestelzuilen. Tevens is het ook mogelijk om een bestelling op te nemen bij een communicatiezuil in de Drive-Thru.

De Drive-Thru oplossing bestaat buiten uit een communicatiezuil inclusief een ingebouwd scherm en intercom systeem. Via het intercomsysteem kan de bestelling worden doorgegeven aan een operator. Deze voert de bestelling in op een bestellingen terminal. De informatie van de bestelling wordt realtime buiten op het scherm van de communicatiezuil weergegeven. Vervolgens kan de klant doorrijden naar het eerste raam om af te rekenen en het tweede raam om de bestelling af te halen.

Met het realiseren van een oplossing voor de Drive-Thru kan de partner nu een totaaloplossing leveren aan Quick Service Restaurants zoals Happy Garden.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over buitenzuilen, bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding