RESELLERS GEZOCHT

Drive thru kiosk

Drive-thru oplossing 

Happy Garden betreft een wereldkeuken concept uit Kampen. Het restaurant beschikt over 600 zitplaatsen en een Drive-Thru. Hier kunnen gerechten vanuit de auto worden besteld en kunnen vooraf, vanaf huis, bestelde gerechten worden afgehaald.

Deze partner heeft de complete keuken automatisering en afhandeling van de bestellingen voor Happy Garden geleverd. Met hun product maakt deze partner het mogelijk dat gasten in de zaak zelf kunnen bestellen via bestelzuilen. Tevens is het ook mogelijk om een bestelling op te nemen bij een communicatiezuil in de Drive-Thru.

Custom drive-thru

De Drive-Thru oplossing bestaat buiten uit een communicatiezuil inclusief een ingebouwd scherm en intercom systeem. Via het intercomsysteem kan de bestelling worden doorgegeven aan een operator. Deze voert de bestelling in op een bestellingen terminal. De informatie van de bestelling wordt realtime buiten op het scherm van de communicatiezuil weergegeven. Vervolgens kan de klant doorrijden naar het eerste raam om af te rekenen en het tweede raam om de bestelling af te halen.

Met het realiseren van een oplossing voor de Drive-Thru kan de partner nu een totaaloplossing leveren aan Quick Service Restaurants zoals Happy Garden.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak