PERSONEEL GEZOCHT

Ontdek onze bestelzuilen.

Prestop assisteert haar klanten met het volledig inrichten van het bestelproces en biedt de oplossing compleet en volledig doordacht aan. Onze bestelkiosken voor de retail, foodcorners, quick service restaurants en onbemande winkels zijn specifiek ontwikkeld voor deze omgevingen en worden door Prestop ontworpen, geproduceerd, geïnstalleerd en ook onderhouden bij de eindklant op locatie. Wij ontzorgen onze klanten door alle hardware zaken uit handen te nemen en bieden wanneer gewenst ook on-site service voor de eindgebruiker zodat die altijd is verzekerd van een functionele bestelkiosk.

Payment service provider:

Door al jaren samen te werken met verschillende payment service providers zoals Adyen, CCV, Wordline en Pay.nl bieden wij de klanten een complete oplossing aan. Het contract stem de klant zelf af met de betreffende partij, maar wij helpen u wel graag bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

 

 

De bestelapplicatie & bestaande kassakoppelingen:

Door de jaren heen zijn er al veel verschillende kassa koppelingen ontwikkeld waar de eindklant direct mee aan de slag kan.

On-site service, support en onderhoud:

Onze technische dienst en service partners bieden 7 dagen per week support op de bestelkiosken, ook in het weekend. Wenst u volledig ontzorgt te worden? Dan bieden wij u de mogelijkheid aan om een service contract af te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd van een functionerende bestelkiosk.

bestelzuilen
food en qsr bestelzuilen
ticketzuilen
zelfscankassa's

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over self-service oplossingen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding