SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Ontdek onze self-service oplossingen.

Prestop assisteert haar klanten met het volledig inrichten van het bestelproces en biedt de oplossing compleet en volledig doordacht aan. Onze bestelkiosken voor de retail, foodcorners, quick service restaurants en onbemande winkels zijn specifiek ontwikkeld voor deze omgevingen en worden door Prestop ontworpen, geproduceerd, geïnstalleerd en ook onderhouden bij de eindklant op locatie. Wij ontzorgen onze klanten door alle hardware zaken uit handen te nemen en bieden wanneer gewenst ook on-site service voor de eindgebruiker zodat die altijd is verzekerd van een functionele bestelzuil.

De bestelapplicatie & bestaande kassakoppelingen:

Door de jaren heen zijn er al veel verschillende kassa koppelingen ontwikkeld waar de eindklant direct mee aan de slag kan.

On-site service, support en onderhoud:

Onze technische dienst en service partners bieden 7 dagen per week support op de bestelkiosken, ook in het weekend. Wens je volledig ontzorgt te worden? Dan bieden wij je de mogelijkheid aan om een service contract af te sluiten. Zo ben je altijd verzekerd van een functionerende bestelkiosk.

Partnerschappen & voordelen klant

Brancheorganisaties hebben Prestop geselecteerd als exclusief partner voor de levering van bestelzuilen. Zij hebben ons gekozen omdat wij de leden van deze brancheorganisaties goed kunnen adviseren, we op maat gemaakte oplossingen hebben en ook voordelen kunnen bieden.

In samenwerking met de Rabobank, Pay.nl, CCV, CM.nl en Adyen levert Prestop ook ondersteuning aan de organisaties en bedrijven die niet alleen online en bij de kassa gebruik willen maken van de diensten van deze partijen maar ook in combinatie met een bestelzuil. 

Zo heeft Prestop bijvoorbeeld ook betaalterminals op voorraad en een productspecialist die de webshop bouwer ondersteund met de implementatie van de betaalterminals.

Contentcreatie food

Prestop biedt samen met Boefkik een food fotografie en video service aan. Dit lichten we graag uit op onze Contentcreatie pagina.

Self-service oplossingen van Prestop

Naast de verschillende samenwerkingen is Prestop fabrikant van allemaal verschillende soorten self-service hardware en software. Bekijk hieronder wat we voor jou hebben!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding