We zoeken altijd voor nieuw talent!

Ontdek onze self-service bestelzuilen.

Prestop assisteert haar klanten met het volledig inrichten van het bestelproces en biedt de oplossing compleet en volledig doordacht aan. Onze bestelkiosken voor de retail, foodcorners, quick service restaurants en onbemande winkels zijn specifiek ontwikkeld voor deze omgevingen en worden door Prestop ontworpen, geproduceerd, geïnstalleerd en ook onderhouden bij de eindklant op locatie. Wij ontzorgen onze klanten door alle hardware zaken uit handen te nemen en bieden wanneer gewenst ook on-site service voor de eindgebruiker zodat die altijd is verzekerd van een functionele bestelkiosk.

Payment service provider:

Door al jaren samen te werken met verschillende payment service providers zoals Rabobank Omnikassa, Pay.nl, Adyen, CCV, en Wordline bieden wij de klanten een complete oplossing aan. Het contract stem de klant zelf af met de betreffende partij, maar wij helpen je wel graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw project.

 

De bestelapplicatie & bestaande kassakoppelingen:

Door de jaren heen zijn er al veel verschillende kassa koppelingen ontwikkeld waar de eindklant direct mee aan de slag kan.

On-site service, support en onderhoud:

Onze technische dienst en service partners bieden 7 dagen per week support op de bestelkiosken, ook in het weekend. Wenst u volledig ontzorgt te worden? Dan bieden wij u de mogelijkheid aan om een service contract af te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd van een functionerende bestelkiosk.

Rabo OmniKassa: de kassa die met je meebeweegt

Als ondernemer speel je continu in op ontwikkelingen in de markt. Je opent nieuwe vestigingen of plaatst een bestelzuil in je winkel om de winkelbeleving voor je klanten te verbeteren. Ook het betaalgedrag van je klanten verandert. 

Zij willen betalen zoals zij willen: aan de toonbank, op het terras of via een bestelzuil. Dan is het belangrijk dat jouw betaaloplossingen meebewegen. Bekijk de Prestop en Rabo Omnikassa samenwerking.

PAY. maakt betalen vanzelfsprekend.

PAY. is dé betaalprovider die on- en offline verkopen makkelijk en leuk maakt. Een betrouwbare en slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen verwerkt. Met het aanbieden van alle populaire betaalmethoden timmeren ze hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Bekijk de Prestop en PAY. samenwerking.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding