RESELLERS GEZOCHT

Enquêtezuil op beurs voor Cuccibu

Cuccibu enquêtezuil kiosk met Omnitapps

Cuccibu is gespecialiseerd in IT Risico Management, Information Security, Cyber Security, Privacy & Legal. Ruim 50 enthousiaste specialisten in Eindhoven en Delft staan voor je klaar om je bij alle aan deze onderwerpen gerelateerde vraagstukken van dienst te zijn. 

Tijdens de Zorgtotaal beurs had Cuccibu een Prestop Eminent zuil gehuurd met een Omnitapps enquête erop. Innovatie en digitalisering gaan hand in hand in de zorgsector. De “connected patient” die digitaal participeert in het zorgproces, de regionale informatie uitwisseling, het verlenen van ambulante – mobiele zorg ook buiten het ziekenhuis of zorginstelling en het gebruik van data en technieken als Artificial Intelligence.

Dragen informatiebeveiliging en privacy in jouw organisatie op een positieve wijze bij aan deze ontwikkelingen, gaat jouw organisatie op een veilige en verantwoorde manier om met gegevens? Met de Pre-scan op de Survey app konden bezoekers de test aangaan waarin ze een score van 0 tot 5 konden geven. Binnen twee minuten kregen ze zicht op de digitale weerbaarheid in hun organisatie. Daarna konden de medewerkers van Cuccibu opvolgen op basis van de resultaten.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over wij die Omnitapps configuraties makeninformatiezuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verhuur@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Omnitapps survey trade show fair
Omnitapps survey trade show fair
Omnitapps survey trade show fair
Omnitapps survey trade show fair

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak